belinay
Silver Üye
PP'ye bak ÇKSCVMÖCÖMCVÖMCVÖMXCVMÖCXMÖ umarım validen ölür kanka xdvalosense diye attıkları scami şimdi loanware diye atcaklar herhalde
PP'ye bak ÇKSCVMÖCÖMCVÖMCVÖMXCVMÖCXMÖ umarım validen ölür kanka xdvalosense diye attıkları scami şimdi loanware diye atcaklar herhalde
eski ortaktik milleti tokatlayinca ben insanlari yanima cektim ve crackledigim hileyi ucretsiz olarak verdim pp kalmis oyle mk :ASDaşwknjmPP'ye bak ÇKSCVMÖCÖMCVÖMCVÖMXCVMÖCXMÖ umarım validen ölür kanka xd
peki bunu derken pp valosense olması kanka fake hesaptan cıkmayı unutmuşsunvalosense diye attıkları scami şimdi loanware diye atcaklar herhalde
Fake hesap filan değil bizzat kendim tanıyorumpeki bunu derken pp valosense olması kanka fake hesaptan cıkmayı unutmuşsun
sorma kanka ya aslında bunlar bi çeşit kontrolden geçmeli bence böyle her önüne gelen onay almaması lazımkanka forumda hileleri geziyom. Hepsi fakee uzak durun normal birisi var mı şuan kafayı yicem artık
kontrolden geçip onaylanıyor zatensorma kanka ya aslında bunlar bi çeşit kontrolden geçmeli bence böyle her önüne gelen onay almaması lazım
arduino colorbot alan vurdruyordur @Ballantines konusu var
Daha önce piyasada VALOSENSE adında bulunan çöp arduino aimbot satan tasarımları bile tamamiyle paste olan ve rezil bir şekilde milleti dolandırıp kaçan insanlardır. O KADAR PARAGÖZLER Kİ SİTENİN DOMAİNİNİ BİLE DEĞİŞTİRMEMİŞLER AHAHAHAHAA XD SATIN ALMANIZI KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM. UZAK DURMANIZI ŞİDDETLE ÖNERİYORUM.
Crâck gelir mi? java ile yazıyor validesizlerarduino colorbot alan vurdruyordur @Ballantines konusu var