Çözüldü loader ı yönetici olark açıyorum ama olmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

memodemo1210

Bronz Üye
öncelike güvenlik duvarı kapalı uygulamayı açıyorum (yönetici olarak) hata veriyo yeniden açın diye ama uygulma açılyor uygulamada verilen linke girdim reklam yok (consoldan baktım diyorki reklam yüklenemedi sanırsam reklam yok diyor) dipnot: adlock yok 6 tane tarayıcı denedim (3 ünü bilgisayrda ilk defa açtım 1 tanesini ilk defa indirm ) microsof edge (eski sürüm ve yeni sürüm) internet exloporer avast google chorme ve opera dan denedim ama reklam çıkmıyor

dip not 2 : opera ilk indirdigim microsoft edge ve explorer bilgisayarda var ama kullanmadıgım

dip not 3 :hata da sorun belirtilmiyor

Reklam gelmeme sorunu büyük ihtimal İnternet Servis Sağlayıcısında internet erişim kısaltılması olabilir. Bu olay kafamız karışık olmuş

1)Konudan Defender Kapatma Programını indir.
2)Loaderi tekrar kur
3)Smart Screen Açık Olabilir Kontrol Et
buldum smart screen i buldum ve kapattım ama etki etmedi
arkadaşlar şunu farkettim rar dayken yönetici olarak açın diyo ama çıkarınca normal açınca açıyo ve tekrar açın diyo (ama uygulamayı açıyo ) ve tekrar hatırlatmak isterimki amacım bu sorunu çözmek degil sitede reklam çıkartmak

arkadaşlar başka bilgisayardan denedim direk sitede reklam yok o yüzden bişi yapamayız ama yardımlarınız için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt