was 🎶C418🎶 Gold Üye Katılım 11 Eyl 2021 Mesajlar 302 Beğeniler 73 Yaş 125 10 Ocak 2024 #1 Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir tüm hileleri açarken bu hatayı veriyor defenderi deaktif ettim internetide değiştirdim ancak çözülmüyor sizce neden?
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir tüm hileleri açarken bu hatayı veriyor defenderi deaktif ettim internetide değiştirdim ancak çözülmüyor sizce neden?
Nexrus Platinum Üye Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 155 Beğeniler 10 Yaş 22 10 Ocak 2024 #2 was' Alıntı: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir tüm hileleri açarken bu hatayı veriyor defenderi deaktif ettim internetide değiştirdim ancak çözülmüyor sizce neden? Genişletmek için tıkla ... virüs tehdit korumalarının hepsini kapattın mı Oyla 0 Downvote
was' Alıntı: Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir tüm hileleri açarken bu hatayı veriyor defenderi deaktif ettim internetide değiştirdim ancak çözülmüyor sizce neden? Genişletmek için tıkla ... virüs tehdit korumalarının hepsini kapattın mı
G GoldFRAM Master Üye Katılım 15 Kas 2021 Mesajlar 1,028 Beğeniler 240 İletişim 10 Ocak 2024 #3 windows defender kapatıcı ile kapat birdaha dene hatan çözülcektir Oyla 0 Downvote