Satıyorum Lifetime PESP spoofer satıyorum Kullanılmadı

Daha güvenli spoof konusunda teknik olarak destek sağlıyor biraz daha uzun sürüyor ama daha güvenli pesp üzerindede efi spoof seçeneği bulunuyor.
Uzun sürmekten kasıt ne ne uzun sürüyor işlemmi efi yapınca ekstra özellik vs varmi eksiliyormu efi diye sevmiyorum demiş arkadaşda cevap alayım dedim

Pesp üzerinde efi spoof yok artık ? Adam efi removed diye duyuru attı

Efi yok pesp’de haberin olsun
Evet, 1 haftadır tatildeyim yetkililerim key teslim edip sorunlara bakıyor pesp çok önerdiğim bir ürün değil 12.6.1 version güncellemesi ile efi spoof remove almış.

bullseye her pc reslediginde serial degistiriyor. hile kullaniyorsan sikinti cikarabilir.
Bullseye bu konuda kaliteli bir firma olduğu için her pc attığında serial değiştiriyor evet, fakat hiç bir hile HWID WRONG - Login Error gibi serial konusunda hata çıkartmamaktadır.

Bullseye bu konuda kaliteli bir firma olduğu için her pc attığında serial değiştiriyor evet, fakat hiç bir hile HWID WRONG - Login Error gibi serial konusunda hata çıkartmamaktadır.
benim kullandigim hile cikariyor ama :)
3 farkli hilem var 3 ude cikariyor
ve bence eninde sonunda ban yer bullseye kullanan. dusunsenize 1 hesaba 1 hafta icerisinde 50 60 tane farkli HWID giriyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt