hocam hile güzel çalışır doğrudur, 2 dk sonra pc %30 kullanımdan %80 90 a fırlar iyi forumlar.elimde ghostynin lifetime valorant hile keyi mevcutdur ürünün güncel fiyatı $30 ben uygundan bırakacağım isteğe göre yanında lifetime spooferi ve bypass keyi de mevcutdur suanda hile kullanmadığım icin isime yaramıyor fakat suanda alabilceğiniz en mantıklı f/p ürünlerden biridir 1 ayda baya immortal hesap kasıp satmıstım siz de aynısını yaparak hilenin parasını cıkarabilirsiniz zaten yarı fiyatına bırakıcam. (ÜRÜNÜN FİYATI:600TL) İletisim Discord:vazgecmez (her türlü güvence sağlanır)
Ürünle İlgili Görseller:
----
ghosty i 1 hafta boyunca kullandım bir sorun yaşamadım zaten 400+ fps alıyordum. hile acık ikende aynı değerler ile oynuyordum genelde. ama 20-60 fps kaybı yaşanmıs olabilir hissetmedim. belki sizde optimizasyon problemi olmus olabir bir arkadasımda aldı o da sorunsuz kullandıhocam hile güzel çalışır doğrudur, 2 dk sonra pc %30 kullanımdan %80 90 a fırlar iyi forumlar.
ben kullanırken bir etkisini gormedim gayette akıcı oynuyordum hocamhocam hile güzel çalışır doğrudur, 2 dk sonra pc %30 kullanımdan %80 90 a fırlar iyi forumlar.
baştı başına rat kanka streamer ları boşuna ekran kartını seçerek almıyo merak etmeghosty i 1 hafta boyunca kullandım bir sorun yaşamadım zaten 400+ fps alıyordum. hile acık ikende aynı değerler ile oynuyordum genelde. ama 20-60 fps kaybı yaşanmıs olabilir hissetmedim. belki sizde optimizasyon problemi olmus olabir bir arkadasımda aldı o da sorunsuz kullandı
edit: pc kullanımı derken ne kullanımından bahsettiniz anlamadım cpu. gpu. ram.?
ekledim kanıtı loader olarakHalen daha bir kanıt göremiyorum kanıt eklemezseniz konu kapanacaktır.
1000den fazla kullanıcısı var kanka yapma gozunu seveyım yok oyle bır seybaştı başına rat kanka streamer ları boşuna ekran kartını seçerek almıyo merak etme
Hocam 2 fotoğrafın da süreleri dolmuş dilerseniz yenileyin.ekledim kanıtı loader olarak baska ne ekleyebilirim ghosty discordumda lifetime rolüm bulunuyor zaten onu da ekleyebilirim
zınk diye backroomsu yediğin zaman anlarsın kanka rat varmı yokmu diyeekledim kanıtı loader olarak baska ne ekleyebilirim ghosty discordumda lifetime rolüm bulunuyor zaten onu da ekleyebilirim
1000den fazla kullanıcısı var kanka yapma gozunu seveyım yok oyle bır sey
1000 degil düzeltelim 500 kullanıcısı var bundan yaklasık tam hatırlamıyorum ama 1 ay önce , 5 ghosty kullanıcısı arkadasım dahil tüm customlar ban wave e yakalanıp toplu ban yediler ondan sonra arkadaslarım ne kadar spoof atsalar da (spoofları priv , calısıyor farklı oyunlarda da hwid ban yiyip öyle spoof atıyorlardı o oyunlarda banları kalkıyor) hileye girdiklerinde detect yiyordu 1-2 gün önce bu olay tekrar aklımıza gelmisti key i satmayı onlar da düsünüyor almak isteyenler icin bi tekrar düsünmelerini isterimekledim kanıtı loader olarak baska ne ekleyebilirim ghosty discordumda lifetime rolüm bulunuyor zaten onu da ekleyebilirim
1000den fazla kullanıcısı var kanka yapma gozunu seveyım yok oyle bır sey
ek bilgi 5 arkadasımdan 1 i , hileyi ilk kez aldıgı zaman ghosty ona 2 tane lifetime spoof keyi vermisti ama arkadasım ona sadece 30 dolar atmıstı , biraz arastırıp baska customlara sordugumuz zaman onu pazar malı gibi dagıtıyor düz ticket acıpta isteyebilirsiniz demisti1000 degil düzeltelim 500 kullanıcısı var bundan yaklasık tam hatırlamıyorum ama 1 ay önce , 5 ghosty kullanıcısı arkadasım dahil tüm customlar ban wave e yakalanıp toplu ban yediler ondan sonra arkadaslarım ne kadar spoof atsalar da (spoofları priv , calısıyor farklı oyunlarda da hwid ban yiyip öyle spoof atıyorlardı o oyunlarda banları kalkıyor) hileye girdiklerinde detect yiyordu 1-2 gün önce bu olay tekrar aklımıza gelmisti key i satmayı onlar da düsünüyor almak isteyenler icin bi tekrar düsünmelerini isterim
ban yedirmiyor diye bir sey demedim banwave geldiğinde illaki cogunluk ban yiyen bir kısım oluyor evet ama bundan sebep değil artık temiz oynuyorum valoyu ondan sebep satmaya karar verdim kösede bos duracağına1000 degil düzeltelim 500 kullanıcısı var bundan yaklasık tam hatırlamıyorum ama 1 ay önce , 5 ghosty kullanıcısı arkadasım dahil tüm customlar ban wave e yakalanıp toplu ban yediler ondan sonra arkadaslarım ne kadar spoof atsalar da (spoofları priv , calısıyor farklı oyunlarda da hwid ban yiyip öyle spoof atıyorlardı o oyunlarda banları kalkıyor) hileye girdiklerinde detect yiyordu 1-2 gün önce bu olay tekrar aklımıza gelmisti key i satmayı onlar da düsünüyor almak isteyenler icin bi tekrar düsünmelerini isterim