Lifetime Alınır mı

Kanka oQeFin bahsettiği şey hilenin desteği kesildiği an senin lifetime da yalan oluyor. Yani olay senin ölüp ölmemen değil yazılımın desteğinin ne kadar devam ettiği
Hayır ondanda bahsetmiyor, bahsettiği şey ürünün developeri ürünü siz aldıkdan 1 gün sonrada kapatabilir 10 yıl sonrada. ürün kapanınca elinizde birşey kalmaz

Kanka oQeFin bahsettiği şey hilenin desteği kesildiği an senin lifetime da yalan oluyor. Yani olay senin ölüp ölmemen değil yazılımın desteğinin ne kadar devam ettiği
Valorant gibi hotfixlerin havada uçuştuğu bir oyun için süreli almak daha mantıklı bence, çünkü 1-2 aylık alsan o süre içerisinde zaten ban yiyeceksin canın sıkılacak vs. Paran cebinde kalır ayrıca lifetime müşteriden para almayacağını bildiği için satıcı tavırları süreli bir müşteriye davrandığından daha kötü olur.

Ya ben ölürsem dimi :D haklısın kral fakat senin methodunu kullanıyorum ama artık esp görmek istiyorum sürekli her ay bi yere ödeme yapmak yerine 1 kere ödeyip update almak daha güzel olur gibi
ölmek değil proje sen aldıktan 2 gün sonrada patlayabilir

Hayır ondanda bahsetmiyor, bahsettiği şey ürünün developeri ürünü siz aldıkdan 1 gün sonrada kapatabilir 10 yıl sonrada. ürün kapanınca elinizde birşey kalmaz
İşte ben de ondan bahsediyorum yazılım desteğinden kastım o proje bittiği an lifetime da bitiyor

lifetime almanı önermem bi ömür destek verecek developer yok fakat aylık alacaksan discord.gg/surfs yardımcı olrm

Dostum sana bir satıcı değil de dost tavsiyesiyle yaklaşıyorum, valoranta spoofer haricinde lifetime ürün almana önermem.
Valorantın sistemi diğer oyunlara göre daha kuvvetli ve ürünler örnek veriyorum bi csye kıyasla çok daha çabuk dt olabiliyor(Her ürün adına söylemiyorum).
Bunun yerine adminin de önerdiği gibi süreli en azından 1 ay 3 ay tercih etmen senin için daha iyi olur ve dedikleri de doğru hile üreticisi hileyi güncellemeye, üretmeye devam ettiği sürece o ürün lifetime olarak kalır.
Bir gün ben desteği kesiyorum dedikten sonra aldığın aracı bir satıcı varsa ne onun elinden bir şey gelir ne de senin.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt