Forumda satıcılardan birinden lifetime hile almak mantıklı mı her ay ödemektense 1 kere alıp işime bakmak istiyorum.
İşte alan varmı satan varmı mesela sen satıyorsun satıcılardan çok müşterilerine sormuş oldum aslında.Eğer güvendiğin bir satıcı varsa tabiki mantıklı.
İşte alan varmı satan varmı mesela sen satıyorsun satıcılardan çok müşterilerine sormuş oldum aslında.
Şöyle bir ek bilgi vereyim, Lifetime senin değil hilenin Lifetime’ı.Forumda satıcılardan birinden lifetime hile almak mantıklı mı her ay ödemektense 1 kere alıp işime bakmak istiyorum.
Ya ben ölürsem dimi haklısın kral fakat senin methodunu kullanıyorum ama artık esp görmek istiyorum sürekli her ay bi yere ödeme yapmak yerine 1 kere ödeyip update almak daha güzel olur gibiŞöyle bir ek bilgi vereyim, Lifetime senin değil hilenin Lifetime’ı.
Güncelleme vakitleri belli o süreçlerde yazılımcıyı takip edip ondan sonra gireceğizvalorantta alınmaz bence heran dt olma şansı var
Kanka oQeFin bahsettiği şey hilenin desteği kesildiği an senin lifetime da yalan oluyor. Yani olay senin ölüp ölmemen değil yazılımın desteğinin ne kadar devam ettiğiYa ben ölürsem dimi haklısın kral fakat senin methodunu kullanıyorum ama artık esp görmek istiyorum sürekli her ay bi yere ödeme yapmak yerine 1 kere ödeyip update almak daha güzel olur gibi