HakanCevik
Normal Üye
hmm bayağ bayağ iyi
teşekkürler :3hmm bayağ bayağ iyi
tasarımlar güzel olmuş hocam elinize sağlık
Tasarım yaptırmak istiyorsanız discord adresimi kullanarak kolayca ulaşabilirsiniz, piyasada çürük tasarım yapıp ve çalıntı yapıp size yüksek fiyatta yutturmaya çalışanlar var. Gözünüzü açmanız için konu tasarımı açayım dedim, tercih ederken artık daha dikkatli olursunuz. Konu tasarımı yaptırmak istiyorsanız, ekstra bu konuda görmediğiniz tasarımları yaptırmak istiyorsanız da ulaşabilirsiniz. Bu konuda metin olarak geçmeyen bir tasarım varsa ayrıca belirtip fiyat alabilirsiniz.
Metinlerin yanına örnek birkaç tasarım bıraktım ama detaylıca görmek istiyorsanız diye portfolyomu da aşağıya bırakıyorum.
Konu tasarımı:600 TL400 TL
Logo tasarımı:300 TL200 TL
Tasarımların "PSD" dosyası verilmez, PSD dosyasını istiyorsanız ekstra ücret uygulanır.
Konu tasarımı yaptıran kişi, logo tasarımı ve banner tasarımı hizmetinden de ücretsiz olarak yararlanır.
Logo tasarımı yaptıran kişi, sadece logo tasarımı hizmetinden yararlanır.
Konu tasarımı içerisinde bulunacak görseller fiyata ekstra olarak eklenmez, o yüzden konu tasarımında logonuzun gözükmesini istiyor ve logonuz yoksa aynı fiyat üzerinden devam edilir. Logonuz varsa da aynı fiyat üzerinden.
Bu tasarımlar çok fazla istenilen tasarımlar olduğu için, diğer tasarımların fiyatlarını öğrenmek için discord üzerinden ulaşabilirsiniz.
discord: licores
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Portfolyom üzerinde birçok çalışma mevcut, yaptırmak isteyenler önce portfolyoma göz atsın beğenirlerse yaptırsınlar.
Her tasarıma emek veriyorum, herkesin zevkini anlamam mümkün değil. O yüzden şu tasarıma benzesin diye bana attığınız çalışmalara referans olarak yapabilirim, diğer türlü kendi zevkime göre de tasarım çıkartabilirim. Üstteki tasarımlar kendi zevkime göre modern olarak dizayn edilmiştir. Tasarımları beğenmezseniz suistimal etmeyecek şekilde revize etme hakkınız var. Eğer tasarımın PSD'sine erişim istiyorsanız fiyata ekstra olarak "1000 TL" eklenir.