lib\Minhook\libMinHook.x64.lib Fix

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan shivajs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shivajs

Cesur gibi yaşa, aslan gibi öl
Gold Üye
İletişim
Son düzenleme:
Önem Derecesi Kod Açıklama Proje Dosya Çizgi Gizleme Durumu Ayrıntılar Hata C1047 'lib\Minhook\libMinHook.x64.lib' nesne veya kitaplık dosyası, derleyicinin 'klarient\x64\Release\dllmain.obj' gibi diğer nesnelerden farklı bir sürümü tarafından oluşturuldu; tüm nesneleri ve kitaplıkları aynı derleyici ile yeniden derleyin KLARİENT C:\Users\createdev\Desktop\klarient\orji\LİNK 1

Şeklinde bir hata alıyorum ve çözemedim tanımları yaptım v140 v142 3 4 falan indirdim bir çözüm bulamadım

boş yorum yapmadan hatayı çözebilicek birisi varsa yazsın açıklasın uzatmasın
tüm forumu köle mi ettin kendine hayırdır ?

senin gibi gerizekalı çoçuklar geldiği için ben bu konuya o kelimeyi yazmakla çok haklı olduğumu savunuyorum şahsen
tamam biz salağız sen haklısın küçük düşürmeye devam et insanları sonra iyilik bekle 😂😂

tamam biz salağız sen haklısın küçük düşürmeye devam et insanları sonra iyilik bekle 😂😂
senin gibileri küçük düşüyüyorsam ne mutlu bana :kappasmiley:

Önem Derecesi Kod Açıklama Proje Dosya Çizgi Gizleme Durumu Ayrıntılar Hata C1047 'lib\Minhook\libMinHook.x64.lib' nesne veya kitaplık dosyası, derleyicinin 'klarient\x64\Release\dllmain.obj' gibi diğer nesnelerden farklı bir sürümü tarafından oluşturuldu; tüm nesneleri ve kitaplıkları aynı derleyici ile yeniden derleyin KLARİENT C:\Users\createdev\Desktop\klarient\orji\LİNK 1

Şeklinde bir hata alıyorum ve çözemedim tanımları yaptım v140 v142 3 4 falan indirdim bir çözüm bulamadım

üsteki yazı sadece düşman olduğum kişilere ait üstünüze alınmayın
@Genisys konuyu silermisin rica etsem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt