Lgs Öğrencisi Deneme Sınavı

Jexam

Silver Üye
Arkadaşlar 8. Sınıf Lgs Oğrencisiyim Ve Deneme Sınavına Gireceğim Bildiğinz Çalışma Metotu Varsa Görüşlerinizi Almak İstedim Sözel Bölümde Sıkıntı Yok İngilizce Dışında Her Sınavda Boş Bırakıyorum Sayısal Bölümde Fende'de Sıkıntı Yok Matematik Biraz Sıkıntı Önereceğiniz Birşey Varmı

Arkadaşlar 8. Sınıf Lgs Oğrencisiyim Ve Deneme Sınavına Gireceğim Bildiğinz Çalışma Metotu Varsa Görüşlerinizi Almak İstedim Sözel Bölümde Sıkıntı Yok İngilizce Dışında Her Sınavda Boş Bırakıyorum Sayısal Bölümde Fende'de Sıkıntı Yok Matematik Biraz Sıkıntı Önereceğiniz Birşey Varmı
bence lgs olduğu için sal şimdiden yks çalış ok?

Çok asılma çokta salma yani eşşek gibi çalışma

birader öncelikle örnek sorulara bak mebin attığı meb örnek sorulardan %100 değişik sorular sorsada işe yarar kaliteli sorular vardır hocam

Çok fazla çalışırsan son 1 yada 2 ayda bıkkınlık gelebilir yani cok fazla takıntı haline getirmemek en iyisi az çalışmakta kötü tabikide şimdiden başarılar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt