LexyClicker - Source Code

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan x6437
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

x6437

🪐
Gold Üye
Anlatmaya gerek yok @sorik kırdı bende source çıkarttım guna u.i'yi referans olarak ekleyip kullanırsınız.

//

(source'de hata varsa bildirin yeniden atarım.)

Son düzenleme:
Anlatmaya gerek yok @sorik kırdı bende source çıkarttım guna u.i'yi referans olarak ekleyip kullanırsınız.

bunları nasıl yapıyorsunuz

Src dosyası hatalı yeniden paylaşırsanız güzel olur, başkası gibi hilesi kırılınca -10 IQ'luk yapıp millete sallamak yerine Sadece Forum Adına Teşekkür edeceğim iyi forumlarr. [Yanlış Bir Anlam Doğurabileceği için editlendi.]

Son düzenleme:
Be dal malafat c# oto clicker pasteliyorsun gelmişin -10IQ diyorsun burda hanginiz -10IQ? Minecraft oto clicker kodlayan bence?
Yanlış Anlamışsın beni kimseye -10 IQ demedim başkaları gibi hilesi kırılınca -10 IQ gibi oturup ağlayıp millete sallamayacağımdan bahsediyorum bu arada hile src dosyam paste değil
onun hilesi kırılamaz çünkü ben korumayı yapıyorum :) @sorik
Buradan da böyle garip bir anlam çıktı şimdi çık çıkabilirsen işin içinden sorik adlı kullanıcıyı da kast etmedim. Yani Auto Clicker Uygulamam Kırıldı diye millete sallayıp dalaşmanın manası yok. Sadece teşekkür ettim diğer üyeler adına.

Src dosyası hatalı yeniden paylaşırsanız güzel olur, başkası gibi hilesi kırılınca -10 IQ'luk yapıp millete sallamak yerine Sadece Forum Adına Teşekkür edeceğim iyi forumlarr. [Yanlış Bir Anlam Doğurabileceği için editlendi.]
Ben şahsen birden çok kez bu arkadaşa yardımcı oldum. Zaten ücretsiz paylaşılan bir şey , paster diye dalga geçmek yerine emeğine sağlık diyebilirsiniz.

hakaret olmasında cgde bişey satan 2dkda crackleniyor xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt