💫 Leta SOFTWARE 💫| Valorant - Pubg - Fortnite - Apex Legends | Fully UNDETECTED | Cheapest Prices On Market!

peki hocam sen anlarsın şimdi ben sadece trigger bot ile oynuyordum fakat şimdi oyuna giremiyorum tpm 2.0 hatası veriyor.. araştırma yaptım valoranta tpm özelliği olmadan giremiyormuşsun fakat ben tpm olmadan oynadım bu zamana kadar nasıl oluyor?
tam emin değilim ama bende çok kişiyle karşılaştım hile kullanmadan önce hata almayıp hile kullanınca alan. muhtemelen oyun şüpheli durumlar olmadığı sürece tpm muhabbetini istemiyor ancak şüpheli bir durum tespit ettiğinde "flag" senden tpm açmanı istiyor "engelleme politikası gibi bişey" başka bir açıklaması olduğunu düşünmüyorum

iyi de geçenlerde vanguard sisteminin ekran ss'i aldığı onaylandı ve baya tepki çekti.. yani legit oynasan da esp hilesi banlattırıyor :D ?
oyunu oynayan 6 milyon hesap var "2023 verisi" aralarından hilecileri bulup manuel kontrol yapmaları için ya inanılmaz geniş bir ekibe yada reportla ayıklanmış bi sisteme ihtiyaçları var. yani yine legit oynayışa kalıyor legit oynayıp rapor almazsan kimse senin ss'ini milyon tane data içerisinden çekipte bakmaz
FXAQ kısaca söylemiş :)

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Hayırlı satışlar hocam :)

tam emin değilim ama bende çok kişiyle karşılaştım hile kullanmadan önce hata almayıp hile kullanınca alan. muhtemelen oyun şüpheli durumlar olmadığı sürece tpm muhabbetini istemiyor ancak şüpheli bir durum tespit ettiğinde "flag" senden tpm açmanı istiyor "engelleme politikası gibi bişey" başka bir açıklaması olduğunu düşünmüyorum
Vanguard getirmiş olduğu yeni sistem ile yapımcıların korkak tavuk olduklarını kanıtlıyor. Microsoftun recall getirip recallın hacklenmesi, bir çok kullanıcının linuxa akın etmesi, ama günün sonunda bir çok insanın yine windowsu kullanmaya devam edeceği gerçeği, sanki dünya savaşı patlak vermişte millet kaçacak yer arıyor sığınaklara sığınmak istiyor ama bombalar suratımızda patlıyor. Gittiğimiz hiçbir yerde barış yok sadece karmaşa var her seferinde daha fazla karmaşa var günün sonunda sende o labirentin içindesin. En iyi çözüm oyunların hacklenmesi ve hackerların adaleti sağlaması gibi duruyor. Çağ korsanların çağı

:incredible:

Vanguard getirmiş olduğu yeni sistem ile yapımcıların korkak tavuk olduklarını kanıtlıyor. Microsoftun recall getirip recallın hacklenmesi, bir çok kullanıcının linuxa akın etmesi, ama günün sonunda bir çok insanın yine windowsu kullanmaya devam edeceği gerçeği, sanki dünya savaşı patlak vermişte millet kaçacak yer arıyor sığınaklara sığınmak istiyor ama bombalar suratımızda patlıyor. Gittiğimiz hiçbir yerde barış yok sadece karmaşa var her seferinde daha fazla karmaşa var günün sonunda sende o labirentin içindesin. En iyi çözüm oyunların hacklenmesi ve hackerların adaleti sağlaması gibi duruyor. Çağ korsanların çağı

:incredible:
kanka cigara fıs ya

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt