Satıyorum 👌LeixHAX | VALORANT 🎯 RUST🎯CS2🎯Permanent Spoofer🎯 TPM 2.0 Bypass All Motherboards🎯

Bir kaç profil dikkatimizi çekti, sanırım ekipçe anydeskten milletten yardım dileniyorsunuz sizi ciddiye almamıza rağmen karalayıcı yorumlar atıyorsunuz çocukluğunuza veriyoruz. Bir ürün satıyorsunuz onuda crackletip post paylaştırmayın :) Ürünün imgui tasarımı aynı fakat driver ı farklıdır.
Bizi birileriyle karıştırmayın tr sektöründe yeniyiz.
aynen krdsm

Private adı altında günlüğü 180TL olan ESP + Aimbot iddialı hile satıyorsunuz bana pek private gibi gelmedi.

Bir kaç profil dikkatimizi çekti, sanırım ekipçe anydeskten milletten yardım dileniyorsunuz sizi ciddiye almamıza rağmen karalayıcı yorumlar atıyorsunuz çocukluğunuza veriyoruz. Bir ürün satıyorsunuz onuda crackletip post paylaştırmayın :) Ürünün imgui tasarımı aynı fakat driver ı farklıdır.
Asıl bana hitap ediyorsanız, belirtmek isterim ki ben herkese yardım eden ve birçok kişi tarafından tanınan biriyim. Size karşı herhangi bir karalayıcı yorumda bulunmadım ve bu durum sizinle alakasızdır. Yalnızca bir açıklama yapmak istedim. Böylesine büyük bir firmayla uğraşmak istemem, ne de olsa. :D

@holland ben inandım

Sayılı ürün satışı yapılıyor
Konuda belirtilmemiş, sitede belirtilmemiş, discord sunucularınızda belirtilmemiş ürünün görüntüsü çalışma prensibi sözde sunduğunuz fiyat tam bir fiyasko her neyse iyi forumlar.

Asıl bana hitap ediyorsanız, belirtmek isterim ki ben herkese yardım eden ve birçok kişi tarafından tanınan biriyim. Size karşı herhangi bir karalayıcı yorumda bulunmadım ve bu durum sizinle alakasızdır. Yalnızca bir açıklama yapmak istedim. Böylesine büyük bir firmayla uğraşmak istemem, ne de olsa. :D
olm vicci ne diyon

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Şu kelime dikkatimi çekti imgui aynı fakat driver farklı yazısı driver değiştirebilen bi insan nasıl imgui degistiremez ayrı bir merak konusu (kötü yorum geleceğini bildiği halde)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt