yok başka resellerden hangar danBizden mi alıyorsun bilmiyorum ama bekleriz bizden alıyorsan da kesene bereket dost
yok başka resellerden hangar danBizden mi alıyorsun bilmiyorum ama bekleriz bizden alıyorsan da kesene bereket dost
Anladım dostyok başka resellerden hangar dan
İyi Satişlar[LOLBYPASS.COM] LegendSense — The Ultimate Best Seller LoL Script!
Piyasanın En Çok Satan ve En Güvenilir Scripti LegendSense İle Tanışın!
Savaş alanında potansiyelinizi serbest bırakmaya ve rakiplerinize LegendSense kalitesiyle hükmetmeye hazır mısınız?
"Best Seller" platformu LolBypass güvencesiyle sunuyoruz!
Kalite Durumu: PREMIUM & HIGH PERFORMANCE
İşletim Sistemi: Windows 10 & Windows 11 (Tüm Sürümlerle Tam Uyumlu)
Güncelleme Yapısı: Otomatik Güncelleme Desteği (Auto-Update)
ÖNE ÇIKAN ANA ÖZELLİKLER (CORE FEATURES)
» Combo // Düşmanlarınızı Yok Edin: Gelişmiş şampiyon mantığı (champion logic) ile rakiplerinize karşı mutlak üstünlük sağlayın. Kusursuz komboları otomatik uygulayarak şampiyonunuzla saniyeler içinde maksimum hasarı verin.
» Orbwalker // Her Harekette Kusursuzluk: Sadece boşluk tuşuna (Spacebar) basılı tutarak pürüzsüz bir şekilde kite yapın ve rakiplerinize saldırın. Hantal hareketlere son, profesyonel düzeyde hareket kabiliyeti!
» Evade // Piyasanın En İyisi: Bir daha asla düşman yetenek atışlarına (skillshot) kurban gitmeyin. Üstün reaksiyon süresine sahip Evade özelliğimiz sayesinde gelen büyüleri zahmetsizce savuşturun.
» Prediction (Tahmin Algoritması): Hareket tahmin algoritmaları sayesinde tüm yetenek atışlarınızı (skillshot) milimetrik doğrulukla tutturun.
GENİŞ GELİŞMİŞ ÖZELLİK SETİ (ADVANCED FEATURES)
• Champions (170+ Şampiyon Desteği): 170'ten fazla desteklenen şampiyon! LegendSense'in gelişmiş gelişmiş mantık yapılandırmaları ile her şampiyonda kusursuz performans.
• Awareness (Harita Farkındalığı): Harita kontrolünden objektif takibine kadar, oyunun her anında ve her senaryoda tüm detaylar gözünüzün önünde olsun.
• Utility (Yardımcı Araçlar): Magnetic Ward (Manyetik Totem), Activator (Otomatik Eşya/Aktif Kullanımı), Auto-Leveler (Otomatik Yetenek Geliştirme) ve çok daha fazlası.
• Skin Changer (Kostüm Değiştirici): Tüm renkler (chromas) dahil olmak üzere oyundan istediğiniz kostümü seçin ve görünümünüzü dilediğiniz gibi özelleştirin!
• Zoom Hack (Kamera Hilesi): İstediğiniz kadar uzaklaştırın. Görüş alanınızı (FOV), kamera konumunu kontrol edin, hatta oyunu 3. şahıs gözünden oynayın!
• LuaJIT SDK (Geliştirici Modu): Kendi scriptlerinizi geliştirin. Kapsamlı dökümantasyon sayesinde olasılıklar tamamen sınırsız!
FİYATLANDIRMA (PRICING)
Esnek paketlerimizle ihtiyacınıza en uygun süreyi seçebilirsiniz:
1 Günlük Erişim: 4.49 Euro
7 Günlük Erişim: 24.99 Euro
30 Günlük Erişim: 84.99 Euro
ÖDEME YÖNTEMLERİ (PAYMENT METHODS)
Sizlere en kolay ve güvenli ödeme altyapılarını sunuyoruz:
✔ Kredi Kartı | ✔ Kripto Para (Crypto) | ✔ PayPal | ✔ IBAN / Banka Transferi
İLETİŞİM & SATIN ALMA
Resmi Web Sitemiz:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Discord Topluluğumuz:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Not: Kurulum rehberi, otomatik anahtar teslimat süreçleri ve 7/24 aktif uzman destek ekibimiz Discord sunucumuzda sizleri beklemektedir. Sorularınızı konu altından veya Discord'dan iletebilirsiniz.
Çok teşekkür ediyorum sağolasınİyi Satişlar
Güzel insan teşekkürleriyi satışlar kalbi temiz adam
Teşekkürleres hocam güzel olmuş