Satıyorum LegendSense — The Ultimate Best Seller LoL Script! 👑

yani her sc alıcağımda sadece ls alırım severim ama yani bu fiyat farkına gerek yok gibi kripto ile ödeme yapmak çok zor değil 1 day 4 dolar yerine 5 euro 1 week 24 dolar yerine 31 euro 1 month 80 dolar yerine 96 euro

aylıkta arada 850 tl fark var

yani her sc alıcağımda sadece ls alırım severim ama yani bu fiyat farkına gerek yok gibi kripto ile ödeme yapmak çok zor değil 1 day 4 dolar yerine 5 euro 1 week 24 dolar yerine 31 euro 1 month 80 dolar yerine 96 euro

aylıkta arada 850 tl fark var
Şöyle reseller fiyatını
fixed: $3.6, $21.6 and $72 for 1 day, 7 days and 30 days keys.
- Reseller market price which you must set in your shop must be not lower than: $4.4, $26.4 and $88 respectively
Buna bakıp tekrar yorum yapmanı isterim bize verdiği fiyat koyduğu şart benim minimum tuttuğum fiyat gidip te ile görüşme şansın var ise inanmaz isen konuş dön buraya

ls her mac sonu 185 atıyor gir cık yapıyorsun ama ud şuan komple alanlara simdiden iyi oyunlar

ls her mac sonu 185 atıyor gir cık yapıyorsun ama ud şuan komple alanlara simdiden iyi oyunlar
ud değil kesinlikle fakat sadece hesap banı yiyorsun temp spoofer olduğu için hesap alıp öyle oynuyorum genelde 1-3 gün arası ban yiyor hesaplar
Şöyle reseller fiyatını
fixed: $3.6, $21.6 and $72 for 1 day, 7 days and 30 days keys.
- Reseller market price which you must set in your shop must be not lower than: $4.4, $26.4 and $88 respectively
Buna bakıp tekrar yorum yapmanı isterim bize verdiği fiyat koyduğu şart benim minimum tuttuğum fiyat gidip te ile görüşme şansın var ise inanmaz isen konuş dön buraya
yani inanıp inanmamalık bir şey değil haklı olabilirsin fakat fiyat farkı ödemeye değmeyeceğini düşünüyorum ve 26.4 dolar nerde 31 euro nerde 88 dolar nerde 96 euro nerde sadece kredi kartıyla ödeme yapmak için değmeyeceğini düşünüyorum fakat herkesin kendi kararı iyi satışlar

İyi satışlar, Ls her zaman iyidir. Fiyatlar çok yani kendi ülkesinde de aynı fiyattan satıyor sanada tr ye özel bi indirim uygulasalar keşke zamanında yazmıştım düşüneceğim diye cevap vermişti sonra da saldım lolü zaten

Görkemim hoş geldin hayırlı bol satışların olsun

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt