Çözüldü legendsense diğer sclerden +ları nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Goku

I'm racist number 1
Uzman Üye
legendsense almayı düşünüyorum abartılıdığı kadar varmı farkı ne bana düzgün bir şekilde belirtecek varmı? (nesi yok gibi npc mesajlar atmayın lüften)

scyi öven çok oldu sitede veya başka yerde o su bgxden daha iyi şusu bgxden daha iyi ve fiyat farkı aşırı yüksek gerçekten o fiyata değecek bir his veriyormu?

kullandığım scler : rtx ,bgx , toirplus vb , ensoulsharp , mhfreesc i

bunlardan daha iyi olan tarafı ne kullanan biri ayrıntılı bir şekilde açıklayabilirmi

kanka nosweat le falan bgx kullan ls de banwave yiyor saçma saçma patchlerde. Fiyatına değmez. Düzgün bir bgx configi ls'in verdiği evade performansını verir. Parasına bu açıdan değeceğini düşünmüyorum. Herhangi bir resell'den zaten alma +fee veriyosun. PS için slot kovalayabilirsin o paralara. Yoksa bypass+bgx hala daha mantıklı.

legendsense almayı düşünüyorum abartılıdığı kadar varmı farkı ne bana düzgün bir şekilde belirtecek varmı? (nesi yok gibi npc mesajlar atmayın lüften)

scyi öven çok oldu sitede veya başka yerde o su bgxden daha iyi şusu bgxden daha iyi ve fiyat farkı aşırı yüksek gerçekten o fiyata değecek bir his veriyormu?

kullandığım scler : rtx ,bgx , toirplus vb , ensoulsharp , mhfreesc i

bunlardan daha iyi olan tarafı ne kullanan biri ayrıntılı bir şekilde açıklayabilirmi
Bence çok merak ediyosan 1 günlük key satışı var al merakını gider herşeyine kendin bakarsın modlar çok ilgiliydi yuumiye bile özenilmiş bi sc

Kral botted hesaplarda bazı sc ler ban atıyor otomatik artık eskiden boyle degildi o yüzden dinlendirilmiş hesapta kullanın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt