Çözüldü legendsense diğer sclerden +ları nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Goku

I'm racist number 1
Uzman Üye
legendsense almayı düşünüyorum abartılıdığı kadar varmı farkı ne bana düzgün bir şekilde belirtecek varmı? (nesi yok gibi npc mesajlar atmayın lüften)

scyi öven çok oldu sitede veya başka yerde o su bgxden daha iyi şusu bgxden daha iyi ve fiyat farkı aşırı yüksek gerçekten o fiyata değecek bir his veriyormu?

kullandığım scler : rtx ,bgx , toirplus vb , ensoulsharp , mhfreesc i

bunlardan daha iyi olan tarafı ne kullanan biri ayrıntılı bir şekilde açıklayabilirmi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ls configi var loaderda ayarlı olarak veriyor gerekli yönlendirmeler var evadesi mükemmel ötesi titreme vs yok figt girirince durup beklemior bir süre yag gibi oynuorsun ++ Tr de HANGAR SCRIPT satıcısından alırsan cok yardım ediolar kaliteli adamlar <3

Ls configi var loaderda ayarlı olarak veriyor gerekli yönlendirmeler var evadesi mükemmel ötesi titreme vs yok figt girirince durup beklemior bir süre yag gibi oynuorsun ++ Tr de HANGAR SCRIPT satıcısından alırsan cok yardım ediolar kaliteli adamlar <3
hangar script 30 dolar pahalıya satıyor (800tl) sence değermi?
hangar script 30 dolar pahalıya satıyor (800tl) sence değermi?
btc ile alabiliyorum ztn

1 ay kullanmıştım eskiden öncelikle çalıştıramadım pcmde sorun vardı ve supportları gerçekten güzel keyimin 2 katını iade etmişlerdi support tarafında gercekten iyiler lolü 5-6 aydır oynamıyorum ama benim zamanımda sadece 1 kere banwave yemişti ve 1 ay boyunca gmye attıgım hesap banlanmadı ayrıca kalitesi kullandıgım bgxden evade açısından falan iyiydi ama fiyat farkına değer mi bilmiyorum(5-6 ay önce bgx açtıgımda 1 haftada ban yemistim bu arada)

1 ay kullanmıştım eskiden öncelikle çalıştıramadım pcmde sorun vardı ve supportları gerçekten güzel keyimin 2 katını iade etmişlerdi support tarafında gercekten iyiler lolü 5-6 aydır oynamıyorum ama benim zamanımda sadece 1 kere banwave yemişti ve 1 ay boyunca gmye attıgım hesap banlanmadı ayrıca kalitesi kullandıgım bgxden evade açısından falan iyiydi ama fiyat farkına değer mi bilmiyorum(5-6 ay önce bgx açtıgımda 1 haftada ban yemistim bu arada)
bgx çok fazla banlatmaya başladı ztn oyüzden istemiyorum rtxde rezalet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt