Leftcaps R7flex Fg Communi̇ty Hakkinda | Enayi̇ler!

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bu konuyu açma sebebin neydi? aynısını kendilerine dmdende yazabilirdin.

Merhabalar, burası tarafsız bir platformdur. Satış istediğiniz gibi yapabilirsiniz, burada rakip forumdan gelen bazı satıcılarda bulunmakta ve hepsi uyum içinde mutlu mesut satışlarını yapmaya ve insanlara hizmet vermeye devam ediyorlar. Biz hiçbir üyeyi diğerinden üstün tutmayız yada kimseye torpil geçmeyiz ve geçemeyiz. Bunların arasında eski kadim dostum cixcocuk97 dahil kendisi bile bazı ricaları oldu ancak burasının benim forumum değil, herkesin forumun olduğunu belirterek forum kuralları ve forum yasalarından üstün olmadığımı açıkça belirttim.

Eğer bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız, bu kişilerin yanlış ve iftira ile yasaklandığını düşünüyorsanız; direkt kurucuya ve yönetim ekibine saldırmadan önce lütfen güçlü bir kanıt ve dayanak ile gelip üye şikayet alanına konu açınız. Bunu yapmanız halinde gereken neyse adaleti yönetim ekibi sağlayacaktır.
kralım zaten cevabı vermiş bile ahhah

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhabalar, burası tarafsız bir platformdur. Satış istediğiniz gibi yapabilirsiniz, burada rakip forumdan gelen bazı satıcılarda bulunmakta ve hepsi uyum içinde mutlu mesut satışlarını yapmaya ve insanlara hizmet vermeye devam ediyorlar. Biz hiçbir üyeyi diğerinden üstün tutmayız yada kimseye torpil geçmeyiz ve geçemeyiz. Bunların arasında eski kadim dostum cixcocuk97 dahil kendisi bile bazı ricaları oldu ancak burasının benim forumum değil, herkesin forumun olduğunu belirterek forum kuralları ve forum yasalarından üstün olmadığımı açıkça belirttim. Burası tarafsız bir forumdur ve bu yüzden Türkiye'de sektörün lideri konumunda yerini korumaktadır.

Eğer bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız, bu kişilerin yanlış ve iftira ile yasaklandığını düşünüyorsanız; direkt kurucuya ve yönetim ekibine saldırmadan önce lütfen güçlü bir kanıt ve dayanak ile gelip üye şikayet alanına konu açınız. Bunu yapmanız halinde gereken neyse adaleti yönetim ekibi sağlayacaktır.

Merhabalar, burası tarafsız bir platformdur. Satış istediğiniz gibi yapabilirsiniz, burada rakip forumdan gelen bazı satıcılarda bulunmakta ve hepsi uyum içinde mutlu mesut satışlarını yapmaya ve insanlara hizmet vermeye devam ediyorlar. Biz hiçbir üyeyi diğerinden üstün tutmayız yada kimseye torpil geçmeyiz ve geçemeyiz. Bunların arasında eski kadim dostum cixcocuk97 dahil kendisi bile bazı ricaları oldu ancak burasının benim forumum değil, herkesin forumun olduğunu belirterek forum kuralları ve forum yasalarından üstün olmadığımı açıkça belirttim. Burası tarafsız bir forumdur ve bu yüzden Türkiye'de sektörün lideri konumunda yerini korumaktadır.

Eğer bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız, bu kişilerin yanlışlıkla ve iftira atılarak yasaklandığını düşünüyorsanız; direkt kurucuya ve yönetim ekibine saldırmadan önce lütfen güçlü bir kanıt ve dayanak ile gelip üye şikayet alanına konu açınız. Bunu yapmanız halinde gereken neyse adaleti yönetim ekibi sağlayacaktır.
hocam iftira atmadım sizlere saldırmadımda estağfurullah birşey diyorsanız haklısınızdır.

hocam iftira atmadım sizlere saldırmadımda estağfurullah birşey diyorsanız haklısınızdır.
Noldu df yazınca yumuşadın bi?
image.png

Konu başlığında enayiler yazıyor kanka sen kime ne anlatıyon

Merhaba, biz haklıyız diye bir şey yok. Haklı olmadığımız durumlarda olabilir. Bizler insanız, robot değiliz. Hatada yapabiliriz. Bizler şikayetleri incelerken hakemlik yaparız. Bunu herkese açık ortamda yapmamızın sebebi herkesin bunu görmesi ve verdiğimiz kararın doğru olduğunu anlamaları içindir. Bu konuyla alakalı yapılan şikayette hakemlik yaptık ve herkesin ortak düşüncesi, oy birliğiyle kabul edildi. Üyenin yasaklanmasına karar verildi. Ancak bu bir iftira ise yalan beyandan, iftiradan karşı taraf ceza alacaktır.

Ne utanmaz arlanmaz insanlarsınız kaç kere crâck yediniz, üstüne utanmadan böyle bir konu açıyorsunuz. Birazdan epvp ve corsair yönetimiyle iletişime geçip FG community isimli platformdan çıkan bütün hilelerin satışını yasaklatıyorum.

Ne utanmaz arlanmaz insanlarsınız kaç kere crâck yediniz, üstüne utanmadan böyle bir konu açıyorsunuz. Birazdan epvp ve corsair yönetimiyle iletişime geçip FG community isimli platformdan çıkan bütün hilelerin satışını yasaklatıyorum.
yavassss

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt