- İletişim
Ticket Transcripti paylaşılsın. Olay bitsin.
rezil bir çocuksun adam 80 tlye 14 level hesap mı aldı yani şimdi asdjkasjhkdashjdha olum sizi nasıl barındırıyorlar burada ya bu forum eskiden bu kadar kalitesiz değildikanka bak 14-20 level arası diye belirtmişim sen anlamıyor musun
üstünde ne yazıyr dostum sende bıraz oku ıstersen14 - 20 level arası diyor denilen kriterlere uygun hesap verilmiş okumadan alırsan oyle olur
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
dostum bunu sen mi diyosun adama yeni hesap verebileceğimi belirttim hakaret etti ss atacağım diyince mesajları sildirezil bir çocuksun adam 80 tlye 14 level hesap mı aldı yani şimdi asdjkasjhkdashjdha olum sizi nasıl barındırıyorlar burada ya bu forum eskiden bu kadar kalitesiz değildi
ben diyorum evet, madem yeni hesap vereceksin burada neyini savunuyorsun yanlışlık olmuş diyip işini adam gibi yapsanadostum bunu sen mi diyosun adama yeni hesap verebileceğimi belirttim hakaret etti ss atacağım diyince mesajları sildi
Üstünde ne yazıyor kankam sen okudun mu? unrank ve dereceli girmeye hazır diyor değil mi?14 - 20 level arası diyor denilen kriterlere uygun hesap verilmiş okumadan alırsan oyle olur
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
kankam adam bana hakaret ediyor ismimi d0landırıcı diye çıkarmaya çalışıyor bunları yaptıktan sonra tekrar hesap istiyorben diyorum evet, madem yeni hesap vereceksin burada neyini savunuyorsun yanlışlık olmuş diyip işini adam gibi yapsana
mesaj fln sılmedım ticket transkipritini paylasın gorsunler yalanda atmaya basladıdostum bunu sen mi diyosun adama yeni hesap verebileceğimi belirttim hakaret etti ss atacağım diyince mesajları sildi
sorun sizde hesapları vermeden önce neden kontrol etmiyorsunuz banlanmanızı talep ediyorumadama yeni hesap verebileceğimi belirttim hakaret etmeye devam etti
yeni hesap dedıgıde 17 level oda ranked deıgl xdsorun sizde hesapları vermeden önce neden kontrol etmiyorsunuz banlanmanızı talep ediyorum