Çözüldü Lecira Software Sikayet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SarpGRTR

Silver Üye
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @Lecira
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (unranked dereceli hesap alıyorum adam derecesiz hesap satıyor betada deil
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (Örn; 16.01.2025)
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/valorant-mail-onaysiz-unranked-hesaplar.66364/

arkadaslarla dereceli oynamak ıcın hesap aldım 14 level hesap verdı beta fln degıl normal düz hesap kocaman baslıga unranked hesap yazmıs bide

• Hesaplarımız Unranked Ve Dereceli girmeye hazır hesaplardır.

yazmıs bunu gorunce 14-20 lvl arası hesapların beta oldugunu dusundum ve aldım ama beta degil normal hesap verdıler.

Şikayetçi olduğunuz konu nedir : (unranked dereceli hesap alıyorum adam derecesiz hesap satıyor betada deil
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/valorant-mail-onaysiz-unranked-hesaplar.66364/

arkadaslarla dereceli oynamak ıcın hesap aldım 14 level hesap verdı beta fln degıl normal düz hesap kocaman baslıga unranked hesap yazmıs bide

yazmıs bunu gorunce 14-20 lvl arası hesapların beta oldugunu dusundum ve aldım ama beta degil normal hesap verdıler.
Dostum beta hesap diye belirtmedin bile?

burada belirtmişim 14 ila 20 level arası diye

diyom ya tıcket kanalında 2 saatir derecesiz 14 level hesap satmıssınız dıye ne oluyor beta olmuyor demı
almadan önce bunu bize belirtmedin ss bile atarım
sonrasında bana hesap verin diye tekrar yalvardın

burda ne belırtmıssın
kanka beta hesapların çıkma olasılığını sana belirttik ve bunu bu yazıları okuyarak kendi iradenle aldın , her gün elimize l0g geliyor otomatik teslimat olduğu için random sana veriyor oradan

burada belirtmişim 14 ila 20 level arası diye

almadan önce bunu bize belirtmedin ss bile atarım
sonrasında bana hesap verin diye tekrar yalvardın
dereceliye hazır hesap demişsin 14 level beta bile olmayan hesap vermişsin neyini savunuyorsun bunun ?

kanka beta hesapların çıkma olasılığını sana belirttik ve bunu bu yazıları okuyarak kendi iradenle aldın , her gün elimize l0g geliyor otomatik teslimat olduğu için random sana veriyor oradan
Bence o Ss i buraya dediğin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt