knk tam fix değil ben format atıp bios bi alt veya bi üste geçip spoofer yapip kullanırsam acılıyor ama kim uğraşıcak o kadar oda var internet 100 download falan olsa indirip yaparsında bize gelmez onlar ya. fix değil ama yani. çalışmayanların yüzdesi fazla sadeceLaptopu spooferları çalışmıyor şuan. Bildiğim kadarıyla masaüstü spooferlarda fix yemiş durumda. Priv bir methodun vesaire yoksa açamazsın şuanlık dostum
sadece bazı bilgisayarlarda çalışıyor nedeni sattığı spoofer amidewin kullanıyor ve indirdiği dosyaların içerisinde ssu.exe açınca archine spoofer v1 yazıyo zaten ilk sürümü şuanda v4 çıktı sen düşün ne kadar eskiknk tam fix değil ben format atıp bios bi alt veya bi üste geçip spoofer yapip kullanırsam acılıyor ama kim uğraşıcak o kadar oda var internet 100 download falan olsa indirip yaparsında bize gelmez onlar ya. fix değil ama yani. çalışmayanların yüzdesi fazla sadece
anladım kanka birde bu hileyi halen elitede satıyor vay aq. Bu arada amidewin benim pc ile uyumlu ama bende bile bazen calısıp bazen calısmıyor. formatsız calısmıyor en azındansadece bazı bilgisayarlarda çalışıyor nedeni sattığı spoofer amidewin kullanıyor ve indirdiği dosyaların içerisinde ssu.exe açınca archine spoofer v1 yazıyo zaten ilk sürümü şuanda v4 çıktı sen düşün ne kadar eski
İlk defa çalıştırdım fix mi ?
Bence de fix hocam zorlamanın anlamı yokSunucu ile olan bağlantısı zaman aşımına uğruyor. İnterneti kapatıp açarak veya VPN açarak deneyin.
Ekran kartı ile alakası yok, anakart ile ilgili.nvdia ile deneyenler nasıl etkli oldumu bari