LeagueHell | Vanguard Hwid Scoofer Crâcked By DRMODZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spoofer sana ait değil canım archine v1 kullanıyosun değiştirsen değiştirsen string güncellersin xD
Sanırsam abilerin v1'de kaldılar? Çünkü senin herhangi bir başarını görmedim henüz forumda kodlama veya kırma konusunda. Sadece bir kişinin yaptığı işleri her yorumunda dile getirerek onu yüceltiyorsun fakat kendi başarın 0. Tek başarın herhalde forumda her konuya yorum göndermek :) Benimle muhattab olma lütfen seviyemi seninle düşürmek istemiyorum kendi seviyendeki insanlara git aşağılara.

Sanırsam abilerin v1'de kaldılar? Çünkü senin herhangi bir başarını görmedim henüz forumda kodlama veya kırma konusunda. Sadece bir kişinin yaptığı işleri her yorumunda dile getirerek onu yüceltiyorsun fakat kendi başarın 0. Tek başarın herhalde forumda her konuya yorum göndermek :) Benimle muhattab olma lütfen seviyemi seninle düşürmek istemiyorum kendi seviyendeki insanlara git aşağılara.
Abilerim? Spoofera her attığın güncellemede kırmaya dahi uğraşmadım dosyaları çekince geliyo zaten ve evet hala v1 kullanıyorsun.

yes..i used it 2 days ago and it works fine. now i am trying to spoof, but got this error .... "unhandled exception: the remote server returned an error: (403) forbidden ..
plz HELP ME OUT!!
can u come our discord server for help ?

Dostum çok güzel yazmışsın teşkkür ederim de pc markası da yazma şansın var mı ?

Merhaba, benim bilgisayarım asus leptop herhangi bir pc markası var mıydı? Şu pc lerde çalışmakta veya şunlarda çalışmamakta. Eğer ki leptoplarda çalışmıyorsa ona göre ben denemeyim.
Asus laptoplarda çalışmıyor.

Abilerim? Spoofera her attığın güncellemede kırmaya dahi uğraşmadım dosyaları çekince geliyo zaten ve evet hala v1 kullanıyorsun.
Hiçbirşeye uğraşmıyorsunuz zaten? :) Cheatglobalin sırtından geçinip kendi basit forumunuzu kasmaya çalışıyorsunuz. Sonucunda hiçbir şekilde yükselemiyicek basit çocuk forumlarından bir tanesi daha :) O kadar bilgiliyseniz sizden internal bir valorant hilesi bekliyoruz arkadaşlar az laf çok iş ;)

Hiçbirşeye uğraşmıyorsunuz zaten? :) Cheatglobalin sırtından geçinip kendi basit forumunuzu kasmaya çalışıyorsunuz. Sonucunda hiçbir şekilde yükselemiyicek basit çocuk forumlarından bir tanesi daha :) O kadar bilgiliyseniz sizden internal bir valorant hilesi bekliyoruz arkadaşlar az laf çok iş ;)
hadi canım sen git vmp + anti dump at programlarına xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt