Riass
Uzman Üye
HEPİNİZ BAN YİYECEKSİNİZ HEPİNİZİ BANLATICAM (RİOTTA AMCAM WAR)Kullanmayın derim bi güncelleme ile hepiniz ban yersiniz
HEPİNİZ BAN YİYECEKSİNİZ HEPİNİZİ BANLATICAM (RİOTTA AMCAM WAR)Kullanmayın derim bi güncelleme ile hepiniz ban yersiniz
gerçi lolde valodaki gibi hwid yok dimiHEPİNİZ BAN YİYECEKSİNİZ HEPİNİZİ BANLATICAM (RİOTTA AMCAM WAR)
hilesi kırılan arkadaşa düşman değilim ancak öylebir gözünüzde büyütmüşsünüzki sanki böyle sihirli parmakları var şıklatınca herkez ban yiyorgerçi lolde valodaki gibi hwid yok dimi
biraz konuya göz gezdirdim.Arkadaş kendini kırılamaz bir KODIR sanıyo Herkes Crâck yiyebilir ama ilerki sürümünde açıklarını kapar.Fakat bu hala kreker yemem diye geziniyo biraz sıkıntılı bir durum sabah sabah gülme krizi tuttuhilesi kırılan arkadaşa düşman değilim ancak öylebir gözünüzde büyütmüşsünüzki sanki böyle sihirli parmakları var şıklatınca herkez ban yiyor
adam allah sen nediyosunhilesi kırılan arkadaşa düşman değilim ancak öylebir gözünüzde büyütmüşsünüzki sanki böyle sihirli parmakları var şıklatınca herkez ban yiyor
kimse büyütmüyor herkes küçümsüyor artık sadece kendi kendini büyük görüyor maymunhilesi kırılan arkadaşa düşman değilim ancak öylebir gözünüzde büyütmüşsünüzki sanki böyle sihirli parmakları var şıklatınca herkez ban yiyor
belli zaten. başka başka hangi hileler kırılcak merak ediyorum leaguehell in loaderinde başka hilelerde var merakle bekliyorum. ama tahminimce sondur bu.Scofield'ın para ile sattıgı beleş hile