LeagueHell | Globalci ValoBot V7.4 Crâcked By DRMODZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Verilen siteye üye oldum ama indiremiyorum sebebi nedir acaba :(

banlanır mıyım kullanırsam?
detect durumu bilinmiyor yani fifthy fifthy %50 ancak belli ederek oynarsan legit değil de RAGE bir şekilde hile detect veya değil overwatch'dan ban yiyeceğinin garantisini verebilirim öte yandan kullanıp kullanmamak sana kalmış ve bugün çıkıp cracklenmiş en azından 1-2 gün kadar safe olabilir diye düşünüyorum

detect durumu bilinmiyor yani fifthy fifthy %50 ancak belli ederek oynarsan legit değil de RAGE bir şekilde hile detect veya değil overwatch'dan ban yiyeceğinin garantisini verebilirim öte yandan kullanıp kullanmamak sana kalmış ve bugün çıkıp cracklenmiş en azından 1-2 gün kadar safe olabilir diye düşünüyorum
anakart banı mı atıyorlar kanka pek bilgim yok ondan soruyorum. ve anakart banı sınırsız mı oluyor? ayrıca vanguard otomatik algılayıp mı banlıyor yoksa report yemem mi lazım

bu sürümü güncel değil önceki versiyonla aynı bu sabah paylasılan sürüm degilki bu

orijinaline gram benzemiyor. Crâck yapmışsınız ama alakası yok. daha çok bundan önceki sürüm. büyük ihtimalle ban atar

orijinaline gram benzemiyor. Crâck yapmışsınız ama alakası yok. daha çok bundan önceki sürüm. büyük ihtimalle ban atar
orjinal linki

:D
kendisinin discordundan alıyoruz güncellenince rawaccele geçti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt