🔥 𝐋𝐞𝐚𝐠𝐮𝐞 𝐨𝐟 𝐋𝐞𝐠𝐞𝐧𝐝𝐬 𝐕𝐀𝐍𝐆𝐔𝐀𝐑𝐃 𝐊𝐈𝐋𝐋𝐄𝐑 + 𝐒𝐂𝐑𝐈𝐏𝐓 – 𝐒𝐀𝐃𝐄𝐂𝐄 𝐌𝐀𝐍𝐔𝐄𝐋 𝐁𝐀𝐍! 🔥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EOkycdD.png

Belki eski script gunleri gibi 2-3 hafta dayanan script olsa tamam derdim fakat 5.macta patladi. Bu kadar erken olmasini beklemiyordum acikcasi. Yine her zamanki gibi 1 aylik sub alan ben hata yapmis oldum malesef...
Yeni paylaşılan sürümümu kullandınız eski version ile girdiyseniz ban yemeniz normal.

Geri dönütünüz için teşekkür ederiz. biz kasmaya devam
image.png
Bir urun satiyorsun Bypass adi altinda ve ortada banlanan musterin var bunu kanitlariyla gosteriyor, Senin yaptigin sey bir mac gecmisi atip "Tesekkur ederiz biz kasmaya devam" Bu ne kadar etik ?

Ben kendi yasadiklarimi anlattim sadece ve benden sonraki alacak olanlara bir referans olur diye goruslerimi paylastim.

Bir urun satiyorsun Bypass adi altinda ve ortada banlanan musterin var bunu kanitlariyla gosteriyor, Senin yaptigin sey bir mac gecmisi atip "Tesekkur ederiz biz kasmaya devam" Bu ne kadar etik ?

Ben kendi yasadiklarimi anlattim sadece ve benden sonraki alacak olanlara bir referans olur diye goruslerimi paylastim.
Bende dönütünüz için teşekkür ettim birşey mi dedim?

Tamam ozaman. Almayi dusunecek arkadaslar yukaridaki SS lerime bakip bir kez daha dusunun ondan sonra alin. Benim gibi direkt 30 gun almayin 1 gun alip deneyin. Zaten 1 gunu cikarmiyor.

Tamam ozaman. Almayi dusunecek arkadaslar yukaridaki SS lerime bakip bir kez daha dusunun ondan sonra alin. Benim gibi direkt 30 gun almayin 1 gun alip deneyin. Zaten 1 gunu cikarmiyor.
Tabiki müşteriler, referansına bakarak alım yapabilir sunucumuzda 15 günü aşkındır oynayan vouchlarımızda mevcuttu sadece sunucu term yedi kişilerden tekrar vouch isteyebilirim

Tabiki müşteriler, referansına bakarak alım yapabilir sunucumuzda 15 günü aşkındır oynayan vouchlarımızda mevcuttu sadece sunucu term yedi kişilerden tekrar vouch isteyebilirim
Tabi, 1 hafta aralikli mac karsilasma gecmisi atarlarsa kanitlariyla beraber, profilide gostersin ama ozaman inandirici olur. Bekliyorum vouchlari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt