Güncelleniyor League of Legends - Undetected Legit Kitebot -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hileye güncelleme gelmedi calışmıyor ve forumda calışıyor etiketi duruyor düzeltinde insanlar görsün güncelleme gelicekmi bir bilgi de vermiyorsunuz
Çünkü sadece elinize sağlık yazıyorsunuz, aktif olarak lol oynamadığım için çalışıp çalışmadığını bilmiyorum dostum. Güncelleme gelir, loaderi takipte kalınız.

bro aslında ben aralık ayında yazmışım sorunu da görmemişsin sanırım :D uzun sürer mi güncelleme gelmesi ?

Çünkü sadece elinize sağlık yazıyorsunuz, aktif olarak lol oynamadığım için çalışıp çalışmadığını bilmiyorum dostum. Güncelleme gelir, loaderi takipte kalınız.
bro aslında ben aralık ayında yazmışım sorunu da görmemişsin sanırım :D uzun sürer mi güncelleme gelmesi ?

Hayır bu hafta bitecek.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Şampiyon seçmiyor ki zaten , sağ tık mantığı ile çalışıyor. Bunu lategamede tflerde kullanabilirsin.
arada 1 canlı adama vurmıyor ful canlı adama vurduğunda can sıkıyor :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt