League of Legends Script | ToirPlus Creck

sizin boklu hack iniz yüzünden ban yedim lol de kusura bakmayın ama ban yiceksek kimse yüklemesin sildim lol ü sırf buyüzden hileyse anti banlı olsun azımı bozmak istemiyorum ama açıkcası yaptım halde 1 saaat sonra ban yedim çalışdı ama sonra ban yedim
LoL script ban yediriyor açıklamasındada özetledik bunu zaten eyer hile kullanıyorsanız ban riskini göze alıp kullaniyorsunuz

Hilede ana hesapların kullanılmaması gerektiğini DCden Forumdan yüzlerce kez açılan konulara sorulan sorulara herzaman bunu yazdık " ana hesabınızla oynamayın" Creck hesap kullanın diye
tamam ama kardeşim böyle olucaksa hiç hileyi kullanmayak daha iyi 1 saat lik oyundan sonra direk ban attilar anti ban destehi var metin2 nin bunda yok adamlar direk banladılar ne anlamı kaldı ozaman

ozaman loader da da olmasın sizcede saçma değilmi hile sadece 1 saatlik zevk verdi sonrasında direk banladılar sizcede çok saçma değilmi :D akılın fikri birdir bence daha çok geliştirilmesi lazım

şurdan geliştiricilere sesleniyorum biz bu hileyi fake hesapta denesek bile 1 saatlik zevk almaya deymez kardeşlerim özel oyun kurarım daha mantıklı ozaman çünkü her defasında ertesi gün ban bekliyor şahsen ben 1 saat zevk aldım burda bunumu konuşcac :D lütfen bu hile hakkında gereken geliştirme yapılsın yada hiç sunulmasın kusura bakmayın

şahsen sadece prim amaçlı yapılmış bir hile yanlış anlaşılma olmasın çünkü 1 saatlik zevk almaya deymez ozaman biz habire yeni lol hesabı açak negüzel :D kimse uğraşmaz açıkcası 1 yada 2 saatlik zevk için riot direk banlıyor lütfen geliştirilsin anti ban falan kurulsun

eskiden gos loader kullanırdım lol hilesi bilirmisiz bilmem ama anti ban vardı ban riski yoktu fixlediler sizin lol hilenizin daha çok gelişmesi lazım

tam bir fiyasko lol hilesi 2 saatlik zevk verecekse

tam bir fiyasko lol hilesi 2 saatlik zevk verecekse
Hileyi kimseye bıçak zoruyla kullandırttırmıyoruz kullanıcaksanız riski alıp kullanıyorsunuz En az 3 4 maç sonra banlanıyorsunuz olay bu. Ban riski var diye loaderden kaldırılacak diye bişey yok isteyen kullanır isteyen kullanmaz. Şuanda yolda ToirPlus Creck Script var En az 20/30 Gün ban yedirtmiyormuş çıktığı zaman yerleri değiştirilir büyük ihtimal.

tamam ama kardeşim böyle olucaksa hiç hileyi kullanmayak daha iyi 1 saat lik oyundan sonra direk ban attilar anti ban destehi var metin2 nin bunda yok adamlar direk banladılar ne anlamı kaldı ozaman
Kullanmaktan keyf alanlarda var yeni script yakında paylaşılacaktır takipte kalin.

Rust üzerinde yazılan hile 8 aydır fix yemedi, hile public olmadığı için anlaşılması zor.

Lol üzerindeki hilede ise her üyeliğin random şeklinde hesap atarak her girişte farklı hesap ile aynı loader bağdaştırlaştırabilir. Bu sayede hesap aynı kalmaz vede tutulan logda yapılan girişi aynı olmamış olabilir, yinede scnin çok fazla belirtilerek kullanılmadığı taktirde sorun çıkartacağını düşünmüyorum, ancak ben farklı hesabımda kullansamda yinede ban yemiştim. Hwid ban riskide olabilir, kullanacakların dikkatli kalmasını öneririm :)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt