kendi telegramlarinda ensoulun güncel versiyonun var kankam oradan ulaşabilirsinGüncel lol scripti yokmu
kanka kimin telegram grubunda bulamadım ne yazmam lazım cheatglobalın telegramında yokkendi telegramlarinda ensoulun güncel versiyonun var kankam oradan ulaşabilirsin
cheatgloabalin sitesinde değil kral ensoulsharp'ın telegraminda var dedim anlamadın sanırsamkanka kimin telegram grubunda bulamadım ne yazmam lazım cheatglobalın telegramında yok
cheatgloabalin sitesinde değil kral ensoulsharp'ın telegraminda var dedim anlamadın sanırsam
tam olarak nerede hata yaşıyorsun kankambeyler telegramdaki şeyleri kurdum ama kurulum kısmını anlamadım inject falan yapamıyorum anlatabilecek var mı
kanka bi kaç videoya baktım assembly kısmında link olarak ne yapıştıracağımı bulamadımtam olarak nerede hata yaşıyorsun kankam
dm den yazıyorum burayı kirletmeyelimkanka bi kaç videoya baktım assembly kısmında link olarak ne yapıştıracağımı bulamadım
selam özelden yazabilir misin ben sana mesaj atamıyorumdm den yazıyorum burayı kirletmeyelim