League of Legends Private Script | Undetected LolScript Net

Eğerki Creck olsaydı şuana kadar key alanlar isyan ederdi :) Yapımcılar ayda birkaç defa ücretsiz olarak hileyi sunmaktadır.Biz o hileyi önceden cracklemiştik fakat bazı bilgisayarlarda bilinmeyen hatalar vermeye başladığından Creck i durdurduk yerine yapımcıdan izinli olarak Türkiye ye ucuz bir ücret ile satmaya başladık. Sonrasında ise gelen update gecikmelerinden ötürü direkt olarak hilenin yapımcısından lisans kodları alıp bizden hileyi alanlara verdik. Ve bir daha da cracklemeyi düşünmüyoruz :)
Biz bu sitede süper moderatör olmayabiliriz ama ne nedir senin kadar biliriz ben 1 aylık satın aldım tartışmayalım istersen? Yerine pubg steamvip hck kodu aldım

Biz bu sitede süper moderatör olmayabiliriz ama ne nedir senin kadar biliriz ben 1 aylık satın aldım tartışmayalım istersen? Yerine pubg steamvip hck kodu aldım
Yo bu tartışma değildir. Doğruları söyleyebiliyoruz çok şükür. Eğerki farkına varsaydınız önceden de 3 günlük olsun 2 günlük olsun Toir Script in sitesinden kontrol edebilirdiniz. Toir arada böyle etkinlikler yapıp beğenenlerin scripti almasını sağlıyor.

Yani ücretsiz bir senaryo mu paylaştınız? HAHAHA
Biz hileyi satmıyoruz. Satıcı tarafından sunulan bedava içeriği loaderımıza herkesin kullanması için ekledik. Bedava içeriğin süresi bittiğinde ise loaderımızdan çektik.

Başka bir sc nim hanbot gibi cracklenip gelme ihtimali var mı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt