League of Legends Private (external) Script

Kanka bu tür hileler pahalı olur pahalı olmasının sebebi hiç bir şekilde BAN yememen. Forumda ki baby sharp bir kaç hile daha var reklam olmasın diye vermiyorum piyasanın en iyileri 3 4 gün içinde ban atıyor bu hile hiç bir şekilde atmıyor ve verdiğin parayı bir şekilde çıkartıyorsun geri.
O halde, sc ile rank kasip hesap satımıda yapabilirain mantıken ?. Bana ozelden ismini yazsana sc nin merak ettim. Alicak param maalesef yok ama sc yi merak ettim.

O halde, sc ile rank kasip hesap satımıda yapabilirain mantıken ?. Bana ozelden ismini yazsana sc nin merak ettim. Alicak param maalesef yok ama sc yi merak ettim.
Evet rank kasıp satıyorsun mantığıda bu zaten. Maalesef herhangi bir ismi yok private script olduğu için bir sınırı var ve 40 kişi alıyor her ay stoklar yenileniyor ve kim kaparsa olayına dönüyor.

Anladım, bayağı mantıklı. Undetected olmadı icin az kullanicisi olmasi lazim iyi sistemmiž

Some of them gave me offer on DM but it's still sale i wait more offer ty

scriptin adı ne gerçek kaynak neresi? ona göre söyleki millet sana inanıp alsın. sc4mmer olabilir dikkat edelim

scriptin adı ne gerçek kaynak neresi? ona göre söyleki millet sana inanıp alsın. sc4mmer olabilir dikkat edelim
Dostum bu private script adı sanı yok, bilgin olmadığı konularda sırf yorum kasmak için boş boş atlamazsan özelliklede benim konularıma (ki dmden yazanlara istediği şekilde videosunu atıyorum) sevinirim.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt