League of Legends Private (external) Script

bgxuser2233

Silver Üye
PRIVATE SCRIPT FOR LOL
Diğer scriptler ile karıştırmayınız private scripttir herhangi bir ban riski yoktur. Bu sc ile westte rank kasıp satıyordum ama bilgisayarımı satcağım için hile ile vedalaşma vaktide geldi.
  1. ORBWALKER
  2. SMOOTH EVADE
  3. AUTO IGNITE
  4. ANTI AFK
  5. FARM
  6. RAKİBİN EN SON NERDE OLDUĞUNU GÖRME, KARŞI TAKIMIN WARDLARININ YERLERİ, ENEMY RANGE VS. diye devam ediyor. Desteklediği herolar: Ezreal, Kogmaw, Cassi, Quinn, Jhin, Kaisa, Irelia, Sivir, Olaf ve Thresh Ortalama 3 veya 4 günde bir otoupdate alıyor ve yeni herolar ekleniyor. 20 Günlüktür ben 40$ a aldım 25$ a verceğim. ininal ve btc hariç tüm ödeme yöntemleri vardır. Ufak bir videosuda var isteyene özelden istediği şekilde video çekip yollayabilirim.
EN
If u have this script you can't be banned because it's external and doesn't inject into the game. It supports 9 heroes for now as u can see it has to update 3-4 days always and add new characters. It has 20 days and I'm selling for $ 25. If u re interested send me a pm i can send more photos and videos.

Son düzenleme:
The truth is that I am very interested in the product, I hope it works

hiç kullanmayı yasakladın mı? ve kalite iyi mi? zaten harici kullanılıyordu ve bu iyi değildi

Pahaliymis, ama bu tur hileleri biliyorum baya kuvetli oluyorlar
Kanka bu tür hileler pahalı olur pahalı olmasının sebebi hiç bir şekilde BAN yememen. Forumda ki baby sharp bir kaç hile daha var reklam olmasın diye vermiyorum piyasanın en iyileri 3 4 gün içinde ban atıyor bu hile hiç bir şekilde atmıyor ve verdiğin parayı bir şekilde çıkartıyorsun geri.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt