dost belki extra kısmında kendin komboları yapabilidiğin gelişmiş bi macro vs vardır veya direkt extradada olabilir bi akıllı sen değilsin
Ne anlatıyon güzelim sallayacak halimiz yok
dost belki extra kısmında kendin komboları yapabilidiğin gelişmiş bi macro vs vardır veya direkt extradada olabilir bi akıllı sen değilsin
hocam sadece kite ama open source içinde dilediğiniz gibi kurcalayabilirsiniz.kanka diğer champların combosunu yapabiliyormu sadece kite mi
evade eklerseniz fena olmaz.
Ne anlatıyon güzelim sallayacak halimiz yok
yazdım ya kardeşim denedim çalışmıyor diye okusana önceli mesajları...Deneyen oldu mu ?
kral ben şimdi de denedim şuan bile çalışıyor problem büyük ihtimal senden kaynaklı.yazdım ya kardeşim denedim çalışmıyor diye okusana önceli mesajları...
herkese hayırlı forumlar beyler karşınıza güzel bir undetected script ile geliyorum open source olmasıyla beraber cidden python scriptleri gibi lagsız keyfinizcde oynayabilirsiniz şimdiden herkese iyi oyunlar.
verdiğim linkten hid.dll dosyasını C:\(Sizde Farklı Olabilir)\Riot Games\League of Legends\Game dosyasına atıyoruz
ve menü tamıyla karşımıza çıkıyor ordan istediğiniz ayarları yapabilirsiniz.
Open Source bir dosya olduğu için eğer editleyen arkadaşlar forumda paylaşırsa güzel olabilir içinde evade ve last hit eksik.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir