hern0s
Uzman Üye
Serverside heartbeat check var çünkü . Adamlar anlıyor vanguardın kapalı olduğu serverdeniki oyunda bir niye kapatip aciyoz ben onu anlamadim
Serverside heartbeat check var çünkü . Adamlar anlıyor vanguardın kapalı olduğu serverdeniki oyunda bir niye kapatip aciyoz ben onu anlamadim
silmiştim ve dün denedimvanguardı kapattın demı yoksa sıldınmı
hangi script ile bence bu 2 3 güne fix yicek ondan hiç riske atmıyom hesabım el emek ile kasıldı ban yerse koyar yasilmiştim ve dün denedim
scriptle denemedim la hwid yemiştim öyle denedim ayrıca herhangi bir hile kullanıcaksan ana hesabında kullanma eğer hesabını önemsiyorsan ben forumdaki orbwalkerı denemiştim 1 ay önce 400 lvllik hesabım gitti o yüzden hiç riske gerek yokhangi script ile bence bu 2 3 güne fix yicek ondan hiç riske atmıyom hesabım el emek ile kasıldı ban yerse koyar ya
scsiz oynadım hwid banım var amahangi sc kullanıyorsun
beleş mezar ?yokmu free sc paylascak babayiğit
dostum yeni konu ac ben seni tanımıyorumDIVINE SOFTWARE isimli sunucuda yaşadığım dolandırıcılık sebebiyle bu şikayeti Sizlere duyurunuza sunuyorum. Yaşanan sorunlar aşağıda detaylı bir şekilde açıklanmıştır:
80 Euro karşılığında ext full ve perm satın aldım.
25 Euro karşılığında spoof satın aldım.
Ek olarak, 78 Dolar ödeme yaparak başka bir spoof ürünü almak istedim.
Toplamda 105 Euro (80 + 25 Euro) ve 78 Dolar ödeme yaptım.
Ödemeleri Western Union ile gerçekleştirdim ve dekontları taraflarına ilettim. Ancak, yaptığım ödemeleri dekontlarla sunmama rağmen banka parayı kendilerine vermediği için sistemsel hatadan dolayı beni sorumlu tutuyorlar. 2 hafta geçmesine rağmen, paranın hesaplarına geçmediğini iddia ediyorlar ve sorumluluğu tamamen üzerimden atıyorlar.
Toplamda yalnızca 20 maç oynadım ve 1,5 gün içinde ban yedim. Tüm ayarları adminler yaptı; BIOS açmayı dahi bilmediğim için hiçbir aşamaya müdahale etmedim. Buna rağmen hesabım banlandı.
İlk aldığım spoofer çalışmadı. Bunun üzerine 78 Dolar ödeme yaparak BIOS güncellemesi gerektirmeyen bir ürün alacağımız söylendi. Ancak, ödeme yapmama rağmen ürün teslim edilmedi.
Bankamla görüştüm ve ödemenin doğru kişiye gönderildiğini onayladım. Dekontları taraflarına ilettim. Buna rağmen, sistemsel bir hata olduğu iddiasıyla beni sorumlu tutuyorlar ve yeni ürünleri teslim etmiyorlar. Ekstra olarak, bana tekrar 80 Euro ödeme yapmam halinde spoofer parasını iade edeceklerini söylediler.
Şu an itibarıyla toplamda 200 Dolar'dan fazla ödeme yaptım, ancak ürünlerden faydalanamadım ve bir çözüm üretilmedi.
Yaşadığım sorunlar:
1,5 gün içinde ban yedim.
Spoofer çalışmadı ve yeni ürün teslim edilmedi.
Adminler eşliğinde yapılan tüm ayarlara rağmen disk silinmediği için beni sorumlu tuttular.
Doğru şekilde ödeme yapmış olmama rağmen, banka kaynaklı sorunlardan beni sorumlu tuttular.
Spoofer için ödediğim 78 Dolar’ın iadesi yapılmadı ve ürün teslim edilmedi.
Sunucudan atıldım ve destek almıyorum.
şikayet konusu ac brom.DIVINE SOFTWARE isimli sunucuda yaşadığım dolandırıcılık sebebiyle bu şikayeti Sizlere duyurunuza sunuyorum. Yaşanan sorunlar aşağıda detaylı bir şekilde açıklanmıştır:
80 Euro karşılığında ext full ve perm satın aldım.
25 Euro karşılığında spoof satın aldım.
Ek olarak, 78 Dolar ödeme yaparak başka bir spoof ürünü almak istedim.
Toplamda 105 Euro (80 + 25 Euro) ve 78 Dolar ödeme yaptım.
Ödemeleri Western Union ile gerçekleştirdim ve dekontları taraflarına ilettim. Ancak, yaptığım ödemeleri dekontlarla sunmama rağmen banka parayı kendilerine vermediği için sistemsel hatadan dolayı beni sorumlu tutuyorlar. 2 hafta geçmesine rağmen, paranın hesaplarına geçmediğini iddia ediyorlar ve sorumluluğu tamamen üzerimden atıyorlar.
Toplamda yalnızca 20 maç oynadım ve 1,5 gün içinde ban yedim. Tüm ayarları adminler yaptı; BIOS açmayı dahi bilmediğim için hiçbir aşamaya müdahale etmedim. Buna rağmen hesabım banlandı.
İlk aldığım spoofer çalışmadı. Bunun üzerine 78 Dolar ödeme yaparak BIOS güncellemesi gerektirmeyen bir ürün alacağımız söylendi. Ancak, ödeme yapmama rağmen ürün teslim edilmedi.
Bankamla görüştüm ve ödemenin doğru kişiye gönderildiğini onayladım. Dekontları taraflarına ilettim. Buna rağmen, sistemsel bir hata olduğu iddiasıyla beni sorumlu tutuyorlar ve yeni ürünleri teslim etmiyorlar. Ekstra olarak, bana tekrar 80 Euro ödeme yapmam halinde spoofer parasını iade edeceklerini söylediler.
Şu an itibarıyla toplamda 200 Dolar'dan fazla ödeme yaptım, ancak ürünlerden faydalanamadım ve bir çözüm üretilmedi.
Yaşadığım sorunlar:
1,5 gün içinde ban yedim.
Spoofer çalışmadı ve yeni ürün teslim edilmedi.
Adminler eşliğinde yapılan tüm ayarlara rağmen disk silinmediği için beni sorumlu tuttular.
Doğru şekilde ödeme yapmış olmama rağmen, banka kaynaklı sorunlardan beni sorumlu tuttular.
Spoofer için ödediğim 78 Dolar’ın iadesi yapılmadı ve ürün teslim edilmedi.
Sunucudan atıldım ve destek almıyorum.
konu ac konu öyle bakar adminler.bende snei tanimiyorum , ama sikayetimi duyurmam gerek sory