Valorant için de bir çalışmam var kısa süre sonra yayınlayacagım ancak format atmadan spoofer yer mi bilemiyorumValorant için bu cleaner i kullanıp format atmadan spoof atsak? Yer mi
Bir arkadaş method bulmuş ghosty spoofer ile format atmadan ban kaldırıyor sürekli format atmak yoruyor hocam şimdiden eline sağlıkValorant için de bir çalışmam var kısa süre sonra yayınlayacagım ancak format atmadan spoofer yer mi bilemiyorum
Valorant hiç oynamadım bu güne kadar pek ilgilenmedim de formda sanırım valorant oyuncu sayısı daha yüksek valorant için de biraz araştırma yapıp daha sonra bir log cleaner hazırlayacagım spoofun mevcutsa seninle denerizBir arkadaş method bulmuş ghosty spoofer ile format atmadan ban kaldırıyor sürekli format atmak yoruyor hocam şimdiden eline sağlık
Evet spoofer im varValorant hiç oynamadım bu güne kadar pek ilgilenmedim de formda sanırım valorant oyuncu sayısı daha yüksek valorant için de biraz araştırma yapıp daha sonra bir log cleaner hazırlayacagım spoofun mevcutsa seninle deneriz
bütün visual c runtimelar kurulu olmasına rağmenValorant için de bir çalışmam var kısa süre sonra yayınlayacagım ancak format atmadan spoofer yer mi bilemiyorum
bendede aynı hata varbütün visual c runtimelar kurulu olmasına rağmen
MSVCP140D.dll
vcruntime140D.dll
ucrtbased.dll
VCRUNTIME140_1D.dll
hatası veriyor.