League Of Legends Koçluk

Öncelikle şunu belirtmem gerekirki düşünce şeklin çok yanlış. Oyunu kazanmak istersen yetenekden daha fazlasına ihtiyacın var, şahsen ben jungle mainim mid lulu ile düşük eloda bile win alabilirim. lulu ile zerre alakam yok peki sen master üstü eloda yasuonla win alabilir misin?
kaç tane challanger yasuo main var hacım o elolar da sadece 1 hero ile oynayamazsınki zaten başka herolar da bilmen gerekiyor o banlanırsa işin bitiyor

2.5m Ekko otp adama bunu demen çok komik XD
komik bir şey demedim hacı nede dini anlamadım fakat yasuo main challanger lar dan çok fazla var k sına bakmadan söylüyorum tr olsun west olsun farketmiyor başka herolar mainlemezse tek heroyla lig atlayamaz yasak sistemi olduğu için

komik bir şey demedim hacı nede dini anlamadım fakat yasuo main challanger lar dan çok fazla var k sına bakmadan söylüyorum tr olsun west olsun farketmiyor başka herolar mainlemezse tek heroyla lig atlayamaz yasak sistemi olduğu için
Bak şimdi tatlım sana detaylı açıklama yapayım.
Yasuo güçlü çar değil oyundan düşmesi çok kolay.
2 Gang atsam oyundan düşer.
Çok fazla counter picki var.
Bu sebeplerden dolayı yasuo yüksek eloda banlanmaz sadece otpleri oynar onlarda takımı iyiyse kazanır.
Ama ekko öyle değil skillseti lateyede early gamede çok etkili
Ekkonun atılma skilleri var ben jungda oynuyorum. Yeni itemler ile ekko şuan çok broken 3 item sonra ekkoyu kolay kolay kimse kesemez. Ama yasuo? yasuoyu kesebilecek outplay edebilecek çar sayısı inanılmaz derecede fazla. YASUOYA LANE KAYBEDEN YASUOYU BİLMİYORDUR. bu kadar basit kanka bu arada dediklerim yüksek elo için geçerli.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt