League Of Legends Koçluk

XMAR

Yorgun
Emekli Mod
Selamlar CG ailesi ben namı değer xmar. Sezon 3 den beri lol oynuyorum. TR sunucusunda 3 sezondur şampiyonluk aşamasındaydım. Eğer oyun hakkında merak ettiğiniz veya hata yaptığınız çözüm bulmak istediğiniz soruları sorabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum teker teker cevaplamaya çalışacağım.(ücretsiz)

Detaylı koçluk isterseniz sizinle soloq veya geçmiş maçlarınızı inceleyebilirim. (Ücretli)

Hani yağ herkes mi challenger oldu benim haberim yok.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Reis bir insanda azcık yetenek yoksa fakerı koç tutsa kaç yazar :cool:

hocam oyuna başladığımdan beri gold ligindeyim ve 8 sene oldu golddan bir türlü çıkamıyorum kendimi geliştirmek istiyorum ama yapamıyorum

Selamlar CG ailesi ben namı değer xmar. Sezon 3 den beri lol oynuyorum. TR sunucusunda 3 sezondur şampiyonluk aşamasındaydım. Eğer oyun hakkında merak ettiğiniz veya hata yaptığınız çözüm bulmak istediğiniz soruları sorabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum teker teker cevaplamaya çalışacağım.(ücretsiz)

Detaylı koçluk isterseniz sizinle soloq veya geçmiş maçlarınızı inceleyebilirim. (Ücretli)
Elmas4 aşamasına %60wr ile cıktım(tabiki iyi degil :D)gelişmeye çalışıyorum mekaniklerimi nasıl daha üst seviylere cıkartırım.Eskiden mekaniklerimin daha iyi oldugu düsünüyorum

Elmas4 aşamasına %60wr ile cıktım(tabiki iyi degil :D)gelişmeye çalışıyorum mekaniklerimi nasıl daha üst seviylere cıkartırım.Eskiden mekaniklerimin daha iyi oldugu düsünüyorum
TR elmas 4 3 elo gerçekten berbat hesap alım eloboost aşırı fazla oluyor.
Sana tavsiyem hangi koridorda oynuyorsan ona uygun duo lane bul örnek veriyorum ben arkadasımla top jung duosu ile çıktım o elohellden
jung duo lazım ayrıca kendinden düşüklerle solo q girme onlar seni aşağıya doğru çeker.
Maç dodge atmaktan korkma picklerinize güveniyorsanız takımda hesap alım yoksa girmeye çalış.
gece 12 den sonra bizim boosterler piyasaya daha çok çıkıyor denk gelirsen biriyle duo gir giremezsen hiç girme bosver

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt