Çalışmıyor League Of Legends Kite Script | Wadbot Creck

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
foytak reyiz main euwest hesabımda kullancam plat 4 hesap euwestde ban yermiyim mavi öz kasıp birkaç hero açmak icin aram oyniyacağım birde kite hilesini kullanırım belki ban yermiyim? birde bu kite olayı gos external gibi bizim maus imlecimizimi kullanıyor yoksa diğer scriptler gibi oyune injeckde edip kendisimi kite atıyor. birde bu hilenin kite macrosundan farkı ne macroda biz ayarlıyoruz bu otomatik ayarlıyormu attack speed e göre bunları cevaplarsan sevinirim. ban yedirtmesin geresi yeter main hesapda oynamayı planlıyorum

foytak reyiz main euwest hesabımda kullancam plat 4 hesap euwestde ban yermiyim mavi öz kasıp birkaç hero açmak icin aram oyniyacağım birde kite hilesini kullanırım belki ban yermiyim? birde bu kite olayı gos external gibi bizim maus imlecimizimi kullanıyor yoksa diğer scriptler gibi oyune injeckde edip kendisimi kite atıyor. birde bu hilenin kite macrosundan farkı ne macroda biz ayarlıyoruz bu otomatik ayarlıyormu attack speed e göre bunları cevaplarsan sevinirim. ban yedirtmesin geresi yeter main hesapda oynamayı planlıyorum
Dostum 100'den fazla maç oynadım takviye açarak henüz ban yemedim :D

ben baya hile açtım kiteyide denedim kite macro gibi gibi gos un external hilesi vardı onun gibi sandım değilmiş 2 ay sonra lole girmiştim plat 4 eloda bile kanserler geldi sildim oyunu tr dede oynamadım hani euwestde idim scriptle bile çekilcek oyun değil lol presiz hele hele hiç

Ben hala ban yemedim 10.13 den bu yana 70 maçtan fazla atmışımdır
wadbot creck+ aramboost +script kullanıyorum

script derken toirplus falanmı kullanıyorsunuz yoksa wadbot un icinde olan özelliklerdenmi o kadar scripti herşeyi kullanıp 70 maç fazla değilmi normalde herhangi bir scripti kullanıp 5 10 maç sonra sınırsız yersin normalde hangi scripti kullanıyorsunuz ismini verebilirmisiniz hilenin?

script derken toirplus falanmı kullanıyorsunuz yoksa wadbot un icinde olan özelliklerdenmi o kadar scripti herşeyi kullanıp 70 maç fazla değilmi normalde herhangi bir scripti kullanıp 5 10 maç sonra sınırsız yersin normalde hangi scripti kullanıyorsunuz ismini verebilirmisiniz hilenin?
Toir+

script kullanıp nasıl ban yemiyorsunuz veya scriptle nasıl maç kazanıyorsunuz bende kogmaw jinx vs oynuyorum macro hilesi acıyorum wadbotdaki ama işe yaramıyor sup veya takım leş olunca en iyi scriptide acsan 1 w 5 atamıyorsun forumda lol icin dereceli takım odası falan kurulsa keşke millet konu açıp altına adını yazsa scripti bi şekilde lig level falan kassak keşke baya mantıklı olur aslında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt