muhammed121213
Diamond Üye
efsane hile ban riski varmı varsada ne kadar yüksek
+++++++FEEDBACK
10.14 BAN RİSKİ YOKTUR HALEN ÇALIŞMAKTADIR KULLANABİLİRSİNİZ
Dostum 100'den fazla maç oynadım takviye açarak henüz ban yemedimfoytak reyiz main euwest hesabımda kullancam plat 4 hesap euwestde ban yermiyim mavi öz kasıp birkaç hero açmak icin aram oyniyacağım birde kite hilesini kullanırım belki ban yermiyim? birde bu kite olayı gos external gibi bizim maus imlecimizimi kullanıyor yoksa diğer scriptler gibi oyune injeckde edip kendisimi kite atıyor. birde bu hilenin kite macrosundan farkı ne macroda biz ayarlıyoruz bu otomatik ayarlıyormu attack speed e göre bunları cevaplarsan sevinirim. ban yedirtmesin geresi yeter main hesapda oynamayı planlıyorum
Ben hala ban yemedim 10.13 den bu yana 70 maçtan fazla atmışımdırfoytak reyiz main euwest hesabımda kullancam plat 4 hesap euwestde ban yermiyim mavi öz kasıp birkaç hero açmak icin aram oyniyacağım birde kite hilesini kullanırım belki ban yermiyim? birde bu kite olayı gos external gibi bizim maus imlecimizimi kullanıyor yoksa diğer scriptler gibi oyune injeckde edip kendisimi kite atıyor. birde bu hilenin kite macrosundan farkı ne macroda biz ayarlıyoruz bu otomatik ayarlıyormu attack speed e göre bunları cevaplarsan sevinirim. ban yedirtmesin geresi yeter main hesapda oynamayı planlıyorum
Toir+script derken toirplus falanmı kullanıyorsunuz yoksa wadbot un icinde olan özelliklerdenmi o kadar scripti herşeyi kullanıp 70 maç fazla değilmi normalde herhangi bir scripti kullanıp 5 10 maç sonra sınırsız yersin normalde hangi scripti kullanıyorsunuz ismini verebilirmisiniz hilenin?