Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanka söylemem sanırım yasak fakat biraz yazsan çıkar bir site daha var arayüzü bunun neredeyse aynısı o da şu sıralar banlatıyor ama bunun kadar değil bu hile detecdet oldugundan oturu banlatıyor obur hile evade özelliğinden ötürü ticket report yediginde seni ele verip banlatıyor öbürünü tam 1 sene kullandım sonunda banlandım bu hile max 3 gün sürdü
Dostum banada verebilirmisin discord kullanıyorsan discord ismini ve kodunu atabilirmisi?

lolün attığı son güncellemeden sonra artık hileyi kullanamıyorum oyun lobisinde hileyi başlatıyorum yükleme ekranında hile aktif ettiğimde oyun kapanıyor , scripte güncelleme gelecek mi?

Eskiden kullanırken çalışıyordu şimdi çalışmıyor sürücülerden mi acaba

vanguard ile son buldu hile.
vanguard henüz tr sunucusuna gelmedi bro sadece filipinler sunucusuna geldi 14.9 yamasından sonra tüm serverlere gelicek öyle yazmış yama notlarına rito

Eskiden kullanırken çalışıyordu şimdi çalışmıyor sürücülerden mi acaba
lol patch geldiği için öyle sanırım yeni yamadan dolayı scnin de güncellenmesi gerekiyor

hocam evade kullanmadan oynasam minyon kesmek için falan ban yer miyim
bro çalışmıyor şuan güncellenmesi gerekiyor

vanguard henüz tr sunucusuna gelmedi bro sadece filipinler sunucusuna geldi 14.9 yamasından sonra tüm serverlere gelicek öyle yazmış yama notlarına rito

bro çalışmıyor şuan güncellenmesi gerekiyor
bahsi gecen hile LAST DANCE adında son yama guncellemesini yapdı kısaca bu yamadan sonra hile güncellenmeyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt