hocam konunun başında yazdık zaten skinler Crâck hesaplardan gönderildiği için çok azda olsa bi risk var skin gönderimi yaparsak sadece skin siliniyor bu durumda yeni skin veya ücret iadesi yapabiliyoruz cc vesayre değilban yeme durumu varmı veya ıllegal bı sekılde mı gelıyo kostumler
Kanka cümlenden hiçbirşey anlamadım [skin, fiyat, mevcut mu,] kelimelerini baz alarak genel cevaplamaya yapayım, mağazada kostümler kısmında bulunan tüm kostümleri konuda belirttiğimiz fiyattan gönderiyoruz. Farklı değerde kostümler için ayrı bir fiyat verebiliriz örn. 950RP 750RP gibi.pax tf black alistar istiyorum
edit : markette ki skinleri ve fiyatları yeni gördüm konuda böyle bir hesap elinizde mevcut mu lokal ağınız geniş olduğu için soruyorum veya diğer nadir skinlerden fiyatı konudakilerden hariç konuşabiliriz
hocam hatıra hiçbir ürünü (marketten aktif olarak satın alınamayan) kimse giftleyemez zaten oktif olarak mağzadan alınması lazım sanırım pax serisinde hatıra yanlış hatırlamıyorsampax tf black alistar istiyorum
edit : markette ki skinleri ve fiyatları yeni gördüm konuda böyle bir hesap elinizde mevcut mu lokal ağınız geniş olduğu için soruyorum veya diğer nadir skinlerden fiyatı konudakilerden hariç konuşabiliriz