Eline sağlık kral şuan denyorum bakalım nasılmış

script gittikten sonra sırf kite atamadığım için oyunu bırakmıştım.. birkaç tane orbwalker kullandım ama verim alamamıştım.. yorumlardan gördüğüm kadarıyla herkes beğenmiş.. bekle beni aram :)

ücretsiz hiçbir sc olmadıgı için lolü bıraıkmıstım sarmıyordu bunu indirip denyecegim bakalım zevk verirse oynarım + kanka az önce mesajlarını gördüm de 999da kalmış 1000 yapar mısın görünce moralim bozuldu :D

script gittikten sonra sırf kite atamadığım için oyunu bırakmıştım.. birkaç tane orbwalker kullandım ama verim alamamıştım.. yorumlardan gördüğüm kadarıyla herkes beğenmiş.. bekle beni aram :)
oyun bakıma girmis sansımı s*keyim
İyi oyunlar 🙂

macro bildigin target selector bile yok ölümcül tempo eskisi gibi değil zaten 2.5 üstünü aşamıyosun normal oyunda. Genelde zaten 2.5 a.s cok yapabildigin bir şey degil full a.s buildi kasmadıysan işin özü adc bilmiyosan oynama şu sacma şeyi acıp hesabı riske atmayın xd

eline sağlık kite tuşunu atayabilme var mı

macro bildigin target selector bile yok ölümcül tempo eskisi gibi değil zaten 2.5 üstünü aşamıyosun normal oyunda. Genelde zaten 2.5 a.s cok yapabildigin bir şey degil full a.s buildi kasmadıysan işin özü adc bilmiyosan oynama şu sacma şeyi acıp hesabı riske atmayın xd
Main hesapta kullanıyorum ban yok bu macro script degil :)
eline sağlık kite tuşunu atayabilme var mı
Standart c tuşu degişmiyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt