- İletişim
yapsan sen yaparsın o zamansssOnun icin driver kodlaman lazim. Cunku oyundaki obje turunu ( minyon, kule. oyuncu ) ayirt etmek icin oyundan data okuman lazim.
yapsan sen yaparsın o zamansssOnun icin driver kodlaman lazim. Cunku oyundaki obje turunu ( minyon, kule. oyuncu ) ayirt etmek icin oyundan data okuman lazim.
delay ayarı saldırı hızına göre otomatik olarak kendi algılarbaya kullanışlı delay/s ayarını tutturmuş
o zaman macro olmaktan çıkar script haline gelir ud kalacagını sanmamyapsan sen yaparsın o zamansss
teşekkürlerElinize sağlık gayet iyi çalışıyor.
Hocam bence 1-2 fonksiyon ile detected olucağını düşünmüyorumo zaman macro olmaktan çıkar script haline gelir ud kalacagını sanmam
teşekkürler
Şuan macro oyuncu/farm seçimine girersen script olur orbwalker satanlar var daha önce girip bakmadım ama bir araştırın digerlerinde var mı bu tarz fonksiyonlarHocam bence 1-2 fonksiyon ile detected olucağını düşünmüyorum
Hocam benim kendi kullandığım bir dll vardı v basınca farm temizliyordu space basınca kite yapıyordu isterseniz source bulursam atayımŞuan macro oyuncu/farm seçimine girersen script olur orbwalker satanlar var daha önce girip bakmadım ama bir araştırın digerlerinde var mı bu tarz fonksiyonlar
Bulursanız atın bakalımHocam benim kendi kullandığım bir dll vardı v basınca farm temizliyordu space basınca kite yapıyordu isterseniz source bulursam atayım
Teşekkürlereline sağlıkss