Kelardz
Diamond Üye
- İletişim
aynı cihazla kaç hesaba girersen gir hile açmasan bile sadece hile açtığın hesap yüzünden hepsi banlanır3 hesap birden banlandı kullanılmaz
aynı cihazla kaç hesaba girersen gir hile açmasan bile sadece hile açtığın hesap yüzünden hepsi banlanır3 hesap birden banlandı kullanılmaz
Sanırım ban atarken adam seçiyor ben hala ban yemedimdetected arkadaşlar kullanmayın ban yedim.
sağ ol bilgilendirme için kullanıcaktımdetected arkadaşlar kullanmayın ban yedim.
detected kanka arkadaşım şakasına 1 kere reportladı ban yedim inanmıyorsan kanıt atabilirim biliyosan bi tane beleş spoffer yontemi aydınlat beniSanırım ban atarken adam seçiyor ben hala ban yemedim
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Formda ücretsiz spoofer mevcut deneyebilirsin yedigin ban türü nedir ?detected kanka arkadaşım şakasına 1 kere reportladı ban yedim inanmıyorsan kanıt atabilirim biliyosan bi tane beleş spoffer yontemi aydınlat beni
Hocam c ile falan uraşmak çok değişik aslında space tuşuna atanabilir yani daha rahat ve kullanışlı oluyor benceFormda ücretsiz spoofer mevcut deneyebilirsin yedigin ban türü nedir ?
10 maci devirdimFormda ücretsiz spoofer mevcut deneyebilirsin yedigin ban türü nedir ?
global olarak c daha çok kullanıldıgı için c tuşuna atandı genelde scriptlerde vs c tuşu farm alıyorHocam c ile falan uraşmak çok değişik aslında space tuşuna atanabilir yani daha rahat ve kullanışlı oluyor bence
100 maç üzeri devirdim bir sorun yaşamadım ancak bazı arkadaşlar ban yemişler dikkatli kullanmak gerek10 maci devirdim