Eline koluna sağlık lol vgden sonra ban olarak çok bozdu ya eskiden ne güzel free script ile diaya/mastere kadar çıkıyorduk şimdi plat bile zor ban atıyor direkt
vg den sonra sc kullanmadım öncesinde yıllarca emek verdigim hesap ban yedi şuan orbwalker kullanıyorum aylardır ban durumu yaşamadım, teşekkürler.

bi kaç maçtır kullanıyorum sorun yok ama bazen takılıyor gibi fazlamı basıyor anlayamadım ayar yapılabiliyormu yinede teşekkürler

bi kaç maçtır kullanıyorum sorun yok ama bazen takılıyor gibi fazlamı basıyor anlayamadım ayar yapılabiliyormu yinede teşekkürler
Saldırı hızına göre otomatik olarak kite ayarı yapıyor basılı tutmanız yeterli ne kadar yüksek saldırı hızı varsa o denli stabil çalışıyor takılmaları bazen mouse daire dışına çıktıgında ve düşük saldırı hızında yapıyor

Saldırı hızına göre otomatik olarak kite ayarı yapıyor basılı tutmanız yeterli ne kadar yüksek saldırı hızı varsa o denli stabil çalışıyor takılmaları bazen mouse daire dışına çıktıgında ve düşük saldırı hızında yapıyor
burdan ilerle scrip yapcan yakında

sanırsam dt 5 dakka önce maç içinde ban yedim program sadece açıktı ve kullanmıyodum :/

Orbwalkeri test etmeye başladıgım tarih ve video kullandıgım hesap test tarihinden beri hemen hemen her gün oyuna girdim min 2-3 oyun bazı günler 10 maç üzeri attım ben herhangi bir ban durumu yaşamadım

sıkıntı çıkartırmı ban gibi falan 700 lvl hesap giderse hiç iyi olmaz

sıkıntı çıkartırmı ban gibi falan 700 lvl hesap giderse hiç iyi olmaz
Ben ban durumu yaşamadım ancak degerli bir hesapta kullanmanızı önermem sonuçta harici bir macro kullanımı söz konusu üstteki yorumda test etmeye başladıgım tarih test ettigim hesap görünüyor herhangi bir ban durumu yok bunun haricinde 2 kişi ban yedigini söyledi

Ben ban durumu yaşamadım ancak degerli bir hesapta kullanmanızı önermem sonuçta harici bir macro kullanımı söz konusu üstteki yorumda test etmeye başladıgım tarih test ettigim hesap görünüyor herhangi bir ban durumu yok bunun haricinde 2 kişi ban yedigini söyledi
o zaman riske gerek yok 30 level hesaptan road to cha :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt