Çalışıyor League Of Legends Bypass (SDK/LOG)

Bu kadar packe ne gerek vardı la boşuna uğraşmışsın packlemek için :D?

Son düzenleme:
40 mb indirmeye gerek yok kendi dc adresine ve profiline vs giriş yaptırıyor program gereksiz bir bekleme yaptırıyor.
@Fred ile içini açtık baktık zaten 20 satır kod kullanıyor

- string path = Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.LocalApplicationData) + "\\Riot Games";
Directory.Delete(path, true);
- string path2 = "C:\\ProgramData\\Riot Games\\machine.cfg";
File.Delete(path2);
- string path3 = " C:\\Riot Games\\League of Legends\\Config";
Directory.Delete(path3, true);
- string path4 = " C:\\Riot Games\\League of Legends\\Logs";
Directory.Delete(path4, true);

Alın yaptığı 4 tane işlem var sadece bu dizinlere girip silin elle bypass olmuş oluyor.

Alın buda kırılmış hali 5 dk da falan düştü dnspy ile açarak içini editleyebilirsiniz:

Son düzenleme:
Aylardır ban yemeyen bir çok kişi var zaten ben dahil, logları temizleyerek ban süresi uzatılabileceğini de sanmıyorum ama hile kullanıp ban yiyen ve sonraki oynadığı hesaplarda script kullanmadan ban yiyen kişiler kullanabilir, script kullanmadan ban yemenizi durdurur öyle bir şey varsa.

reis ben config yedeklemeyi unuttum pc resetleyip kendi hesabımda oyuna girecekken ekran sorunum oluştu örneğin normalde 1366 x768 olan ekran oyuna yükleme ekranında açılıp kapanıyor ve tam ekran yaparmış gibi yapıyor ama aslında olmuyor şöyle söylersem lolün çözünürlüğünü 1024 alınca yanları siyah olması lazım normalde fakat siyah yapmak yerine ekrana sığdırmaya çalışıyor bu sorunu nasıl çözebilirim fps sorunu yaşatıyor bana bypass içinde elinize sağlık

Bunu yarın deniyip sonuçlarını söyliycem saolasın bro :)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt