Vanguard geldiğinden beri ls kullanıyorum ban yemedim ilginçVanguard öncesi LS rage oynasan bile ban yedirmiyordu ve fiyatının hakkını veriyordu vanguarddan sonra dt 10 15 maç atınca ban atıyor LS eski güvenilirliğini yitirdi maalesef.
Vanguard geldiğinden beri ls kullanıyorum ban yemedim ilginçVanguard öncesi LS rage oynasan bile ban yedirmiyordu ve fiyatının hakkını veriyordu vanguarddan sonra dt 10 15 maç atınca ban atıyor LS eski güvenilirliğini yitirdi maalesef.
Çevremde ki çoğu kişi kullanıp yedi spooflayamadıkta hangi ranka ulaştınız veya bir sebebi mi var acaba şaşırdım çünkü çoğu kişi yediğini söyledi arkadaşlarım harici bir kaç yorumada rastlamıştım forumda.Vanguard geldiğinden beri ls kullanıyorum ban yemedim ilginç
Evade tuşunu elimin yakınına alıyorum capslock gibi. Eğer sıkıntı olacağını düşündüğüm durumlarda (3-4 kişinin arasında vs) komple kapatıyorum veya evade 2 ye geçiyorum.Çevremde ki çoğu kişi kullanıp yedi spooflayamadıkta hangi ranka ulaştınız veya bir sebebi mi var acaba şaşırdım çünkü çoğu kişi yediğini söyledi arkadaşlarım harici bir kaç yorumada rastlamıştım forumda.
evade kapamana gerek yok mediumda oynasan yeter manuel ban yemiyorsun artık eskisi gibi rioterlar çoğu çıkardılar manuel inceleme kalmadı çoğu support cevap verenler dahil botEvade tuşunu elimin yakınına alıyorum capslock gibi. Eğer sıkıntı olacağını düşündüğüm durumlarda (3-4 kişinin arasında vs) komple kapatıyorum veya evade 2 ye geçiyorum.
Aktif olarak 3-4 Diamond hesap 1 tane master hesabım var
hepsi banlı. (Irkcılık, tehdit, disco nunu, custom l9)
oğlum bu resim ne dwq:çşİÖWQJDHWQDHUIWQUYDWQEvade tuşunu elimin yakınına alıyorum capslock gibi. Eğer sıkıntı olacağını düşündüğüm durumlarda (3-4 kişinin arasında vs) komple kapatıyorum veya evade 2 ye geçiyorum.
Aktif olarak 3-4 Diamond hesap 1 tane master hesabım var
hepsi banlı. (Irkcılık, tehdit, disco nunu, custom l9)
Belli başlı tuşlara basarak en iyi şekilde combo yapmanı ve skill tutturmanı sağlar ayrı zamanda bunları yaparken karşı rakipten gelecek skillerdende kaçmanı sağlar. Onun haricinde normal bir oyuncunun farkında olamayacağı veya göremeyeceği her şeyin duyarlılığı olur örnek verirsek karşı rakibin attığı görüş totemleri çimlere atıldığı sürece gözükmez fakat scriptle bunu rakibin perspektifindeymişsin gibi görebilirsin. FOG dışı yani haritanın gözükmeyen kısımlarındaki canavarlara (baron, drake vb.) rakip vurduğu anda sana bildirim gelir. Skin değiştirme gibi farklı ayarları da var saymadığım bir çok şey var.lol oynamadığım için soruyorum scriptler tam olarak ne işe yarıyor aydınlatacak var mı
eyvallah kralBelli başlı tuşlara basarak en iyi şekilde combo yapmanı ve skill tutturmanı sağlar ayrı zamanda bunları yaparken karşı rakipten gelecek skillerdende kaçmanı sağlar. Onun haricinde normal bir oyuncunun farkında olamayacağı veya göremeyeceği her şeyin duyarlılığı olur örnek verirsek karşı rakibin attığı görüş totemleri çimlere atıldığı sürece gözükmez fakat scriptle bunu rakibin perspektifindeymişsin gibi görebilirsin. FOG dışı yani haritanın gözükmeyen kısımlarındaki canavarlara (baron, drake vb.) rakip vurduğu anda sana bildirim gelir. Skin değiştirme gibi farklı ayarları da var saymadığım bir çok şey var.