şaşırdığımız bir olay değil forumda ilk konumuz açıldığından beri yeni açılan hesaplar ile bir karalama yapılıyor sözüm meclisten dışarı bu arkadaşa söylemiyorum ancak bu sürekli devam ediyor çoluk çocuk kayıt olup boş karalama yapıyormaşallah herkes aynı anda konu açmıs
hesabı iki kişi yönetiyoruzŞu yazılara baksana kafayı yersin hep aynı kişi sanırım noktalamalar felan yazma tarzı
zaten para iadesi yapacagını belirtmişin hala neyi tartışıyozki bizşaşırdığımız bir olay değil forumda ilk konumuz açıldığından beri yeni açılan hesaplar ile bir karalama yapılıyor sözüm meclisten dışarı bu arkadaşa söylemiyorum ancak bu sürekli devam ediyor çoluk çocuk kayıt olup boş karalama yapıyor
hesabı iki kişi yönetiyoruz
Hizmet verenin halinden hizmet veren anlar bizde bilmiyoruzzaten para iadesi yapacagını belirtmişin hala neyi tartışıyozki biz
Örnek bir konudan alıntılayıp kendi şikayetime göre düzenledim, bugün forumda LeaderCheats hakkında şikayetler açılmasının sebebi dünden bu yana hilelerini kullanan birçok kişinin ban yemesi. Kimi oyunda kimisi oyuna girmeye çalışırken, yalnızca benim yaşadığım bir durumdan dolayı banlandım diyerek aptalca bir konu açacak değilim. Toplu yaşanan bir mağduriyet var ve satıcıların önlem almasını istiyorum, farklı bir şey değil.Şu yazılara baksana kafayı yersin hep aynı kişi sanırım noktalamalar felan yazma tarzı
dostum sen iade talebi oluşturmadan boş boş cg ye yazmışsınŞu yazılara baksana kafayı yersin hep aynı kişi sanırım noktalamalar felan yazma tarzı
sizlere önlem açısından driver güncelleyeceğimizi söyledik tpm hatası alanlara tpm açmamasınıda söyledik aimbot ile oynarken aimbot u fullememeinizde söyledik ama hepsini yaptılar nedense sonra günah keçisi biz ilan ediliyoruzÖrnek bir konudan alıntılayıp kendi şikayetime göre düzenledim, bugün forumda LeaderCheats hakkında şikayetler açılmasının sebebi dünden bu yana hilelerini kullanan birçok kişinin ban yemesi. Kimi oyunda kimisi oyuna girmeye çalışırken, yalnızca benim yaşadığım bir durumdan dolayı banlandım diyerek aptalca bir konu açacak değilim. Toplu yaşanan bir mağduriyet var ve satıcıların önlem almasını istiyorum, farklı bir şey değil.
gardas sen ne dıyon ya ticketlere baktıgınmı var he talepmiş bi baksana actıgım konuya ordaki resimlere ne yazmısım sana gecenın 3unde bile yazdım ertesi gunde yazdım beyimiz cevap verirmi hiç parayı alırr keyfine bakaardostum sen iade talebi oluşturmadan boş boş cg ye yazmışsın