Çözüldü LeaderCheats Dolandırıcılığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu yazılara baksana kafayı yersin hep aynı kişi sanırım noktalamalar felan yazma tarzı :D

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
maşallah herkes aynı anda konu açmıs
şaşırdığımız bir olay değil forumda ilk konumuz açıldığından beri yeni açılan hesaplar ile bir karalama yapılıyor sözüm meclisten dışarı bu arkadaşa söylemiyorum ancak bu sürekli devam ediyor çoluk çocuk kayıt olup boş karalama yapıyor

Şu yazılara baksana kafayı yersin hep aynı kişi sanırım noktalamalar felan yazma tarzı :D
:D hesabı iki kişi yönetiyoruz

şaşırdığımız bir olay değil forumda ilk konumuz açıldığından beri yeni açılan hesaplar ile bir karalama yapılıyor sözüm meclisten dışarı bu arkadaşa söylemiyorum ancak bu sürekli devam ediyor çoluk çocuk kayıt olup boş karalama yapıyor

:D hesabı iki kişi yönetiyoruz
zaten para iadesi yapacagını belirtmişin hala neyi tartışıyozki biz

Örnek bir konudan alıntılayıp kendi şikayetime göre düzenledim, bugün forumda LeaderCheats hakkında şikayetler açılmasının sebebi dünden bu yana hilelerini kullanan birçok kişinin ban yemesi. Kimi oyunda kimisi oyuna girmeye çalışırken, yalnızca benim yaşadığım bir durumdan dolayı banlandım diyerek aptalca bir konu açacak değilim. Toplu yaşanan bir mağduriyet var ve satıcıların önlem almasını istiyorum, farklı bir şey değil.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
attachment.gif

Bu konu burda kapatılıcak ve kimse bu konuya bir çözüm sunamıyacak çünkü sebebi hileyi kullanan kişiler sizsiniz ve valorant'ın kendi sitesini incelediğinizde hile yani (3.parti) yazılım kullanmanın suç olduğu yazmaktadır. Geniysys'inde söylediği sözden alıntı yaparak Hile Kullanmanın kişisel bir sorumluluk olduğunu ve hilenin dt bile olsa bunun sizin sorumluluğunuzun olduğunu bildirmek isterim. Teşekkürler :)

Örnek bir konudan alıntılayıp kendi şikayetime göre düzenledim, bugün forumda LeaderCheats hakkında şikayetler açılmasının sebebi dünden bu yana hilelerini kullanan birçok kişinin ban yemesi. Kimi oyunda kimisi oyuna girmeye çalışırken, yalnızca benim yaşadığım bir durumdan dolayı banlandım diyerek aptalca bir konu açacak değilim. Toplu yaşanan bir mağduriyet var ve satıcıların önlem almasını istiyorum, farklı bir şey değil.
sizlere önlem açısından driver güncelleyeceğimizi söyledik tpm hatası alanlara tpm açmamasınıda söyledik aimbot ile oynarken aimbot u fullememeinizde söyledik ama hepsini yaptılar nedense sonra günah keçisi biz ilan ediliyoruz

dostum sen iade talebi oluşturmadan boş boş cg ye yazmışsın :D
gardas sen ne dıyon ya :D ticketlere baktıgınmı var he talepmiş bi baksana actıgım konuya ordaki resimlere ne yazmısım sana gecenın 3unde bile yazdım ertesi gunde yazdım beyimiz cevap verirmi hiç:D parayı alırr keyfine bakaar:D

Hileye ud diyim dcden gece 20 30 kişi ban yesin sabah 10 20 sine söyle 500 tl den ohhh spofer satarım yolumu bulurum güzel iş kardeşim benim başarılar yasaklandıgını görecegim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt