Çözüldü LeaderCheats Dolandırıcılığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ensaealkan

Banned
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : LeaderCheats
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : Hilelerinin detected olmasına rağmen undetected diyerek satışlara devam etmeleri
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 23.04.2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/leader...icon-esp-uzun-zamandir-tespit-edilmedi.48970/

1.PNG
2.PNG
4.PNG
3.PNG

Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; Hem "Fuul Rage" hem de "İcon ESP" ürünlerini satın aldım kendilerinden, dün akşam hileleri detected duruma düştü ve hileleri kullanan herkes aynı anda ban yedi. Kendileri hilenin detected olduğunu kabul etmiyor ve halen daha hile undetected diyerek satışlara devam ediyor. Kendilerinden hile almanızı tavsiye etmiyorum, belirttiğim gibi kendileri yaşattıkları mağduriyeti kabul etmiyor ve halen daha bildiklerinden devam ediyor. Kendilerinin discord adreslerini kontrol ederseniz hilelerini kullanan insanların yaşadıkları mağduriyeti görmeniz mümkün. Ucuz etin yahnisi yenmezmiş, birkez daha deneyimlemiş olduk.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
:D komiksiniz gerçekten hocam diyecek söz bulamıyorum artık

:D temiz ve daha önce ban yememiş 1 kişi gelsin dc stream kanalına da gelin ücretsiz key vereceğim 1 gün boyunca test edelim banalım hile dt mi değil mi :) aimbot fulle sonra ban yedim de

Hile kullanmanın en büyük kumar olduğunu biliyorsunuz. Bu hileyi bir süre kullanıp ban yediyseniz bile bu sizin sorumluluğunuz altındadır hilenin dt yada ud olması önemli değil. Bunu umarım kendinizde biliyorsunuzdur.

Hile kullanmanın en büyük kumar olduğunu biliyorsunuz. Bu hileyi bir süre kullanıp ban yediyseniz bile bu sizin sorumluluğunuz altındadır hilenin dt yada ud olması önemli değil. Bunu umarım kendinizde biliyorsunuzdur.
Aktif olarak hileyle oyunda olan herkesin aynı anda ban yemesinin bireysel hatadan kaynaklandığını düşünmüyorum.

Bireysel ban yedikten sonra forumda konu açmadım hocam zaten, konumu detaylı incelerseniz herkesin aynı anda ban yediğini görebilirsiniz.

Hile kullanmak zaten başlı başına bir ban riski bu durumdan şikayetçi olmanın mantıksız olduğunu düşünüyorum. Kimse size garanti veremez

maşallah herkes aynı anda konu açmıs

Aktif olarak hileyle oyunda olan herkesin aynı anda ban yemesinin bireysel hatadan kaynaklandığını düşünmüyorum.
Bireysel hatadan kaynaklı olması önemli değil hile kullanıyorsun ve bunun sorumluluğunu alıyorsun diyorum dostum. Böyle sorunlarla karşılaşmamak istiyorsan sana bir abi tavsiyesi veriyim hile kullanma daha güzel bir hayat sürersin

Geldi yan hesap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt