Leadercheats.com ✅ Perm ve Temp Spoofer ✅ TPM Bypass 🔥 Win 10/11

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
TPM olayını biraz daha açıklayabilir misin?

Şuan bullseye kullanıyorum. TPM ve Secure boot kapalı şekilde oyuna girmeyi sağlıyor bu sayede ban olayları olsa bile TPM banı yemediğimiz için kolayca kaldırabiliyoruz.

Sizdeki olay nedir?
bullseye da perm tpm ve secure bypass var mı

Cevap alamadım hâlâ.
Hocam ben satın aldım önceden şöyle söyliyeyim temp spooferlerinde TPM bypass ve Secure Boot bypass yok ancak sanırsam Perm Spooferlerinde var bende kendim çözdüm temp spooferde tpm ve secure boot hatasını temp spooferde tpm ve secure boot kapatman lazım.

Hocam ben satın aldım önceden şöyle söyliyeyim temp spooferlerinde TPM bypass ve Secure Boot bypass yok ancak sanırsam Perm Spooferlerinde var bende kendim çözdüm temp spooferde tpm ve secure boot hatasını temp spooferde tpm ve secure boot kapatman lazım.
Zaten amacı o kapatmadan giremiyorsan bir önemi yok açık girmenin.

nasıl hallediyon

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt