Çalışmıyor Leader Cheats - Valorant icon esp Crâcked by holland & underwater & developereyes

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
evet senin kadar salakça düşünen bir kaç satıcı varmış demek ki, Crâck atılınca reklam değil imajın kirlenir. Sence bunu gören kullanıcılar senden daha satın alacaklar mı aptal?
Hahahahaha 1 saatte fix yaptık güncelledik kudurmaya devam edebilirsiniz. :)

evet senin kadar salakça düşünen bir kaç satıcı varmış demek ki, Crâck atılınca reklam değil imajın kirlenir. Sence bunu gören kullanıcılar senden daha satın alacaklar mı aptal?
Dostum niye bu kadar sinirlisin, çok agresifçe yaklaşıyorsun biraz sakin olmalısın.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
brfyydo.png
Bu açtığınızdan sonra normal günlere göre daha çok satışımız oldu gerçekten çok teşekkür ederim.

Bu açtığınızdan sonra normal günlere göre daha çok satışımız oldu gerçekten çok teşekkür ederim.
e tamam kanka niye kudurup yazmaya devam ediyon ki madem satışın arttı git işine bak

e tamam kanka niye kudurup yazmaya devam ediyon ki madem satışın arttı git işine bak
Canımın içi sence ben mi kudurmuşum dalga geçiyoruz la seste :D

zevkine yazıyoruz şuan size

Cheat Global ortamında bu kadar özgüvenli olma kanka loaderı eline verirler sonra exit atarsın. Çok yetenekli insanlar var, fazla egoyu sevmezler, üzerler seni.
Kankacım ben bu kişilerle dalga geçiyorum illaki cracklerler sorun yok güncelleyip update atarız yenisini paylaşırız arkadaş port ile ip nin farkını bilmeden konuşuyor senide seviyorum cano hayırlı satışlar :)

Kankacım ben bu kişilerle dalga geçiyorum illaki cracklerler sorun yok güncelleyip update atarız yenisini paylaşırız arkadaş port ile ip nin farkını bilmeden konuşuyor senide seviyorum cano hayırlı satışlar :)
Teşekkürler aynı tavırları zamanında bizde takındık mahir elimize verdi tecrübe konuşuyor yani :D. İyi eğlenceler hayırlı satışlar sizede.

Teşekkürler aynı tavırları zamanında bizde takındık mahir elimize verdi tecrübe konuşuyor yani 😄. İyi eğlenceler hayırlı satışlar sizede.
Çok yetenekli kişiler var hocam tabiiki ama uğraşırız update ederiz yayınlarız tekrar canımsın <3

Çalışıyor tagı lütfen, yetenekli insanlardan biriyiz unutmayalım :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt