Laze.Vip

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
laze hiçbir zaman free paylaşılmadı ve hiçbir zaman malware içermedi lütfen gerekli araştırmaları yaparak yorum yapın
ayrıca konu sahibine sesleniyorum lütfen 9 aylık dosyayı paylaşıp mavi ekran veriyor diye zırıldama aynı Crâck isteği konusu geçen de açıldı bomboş rat virüs keylogger grabber şudur budur yorumlarınızı kendine saklayın ve artık düzgün bir Crâck denemesi gerçekleştirin lütfen
laze free var ya onu da mı bilmiyon?

laze hiçbir zaman free paylaşılmadı ve hiçbir zaman malware içermedi lütfen gerekli araştırmaları yaparak yorum yapın
ayrıca konu sahibine sesleniyorum lütfen 9 aylık dosyayı paylaşıp mavi ekran veriyor diye zırıldama aynı Crâck isteği konusu geçen de açıldı bomboş rat virüs keylogger grabber şudur budur yorumlarınızı kendine saklayın ve artık düzgün bir Crâck denemesi gerçekleştirin lütfen
bir cok video var youtube de içinde trojen olan biseydi fud zor bisey değil

BURDA PAYLAŞILDI DOSTUM

Valla reis bu loader 2023 den kalma olduğunu var sayıyorum auth kırsanda pek birşey olacağını sanmam içinde ne vardır bilemem ama yorumlardan yola çıkarak pek temiz olduğunu sanmıyorum

dcrat
W9ICB3.png
Uyarın için teşekkür ederim, evet dosya rat içeriyor.

beyler selam aaleaf bana 2-3 ay önce laze.vip i gönderdi ve cidden çalışıyordu, başka bir sebepten dolayı bilgisayarım bozuldu.
şuan eski bilgisayarım ile laze.vip e girmeye çalıştım ama mavi ekran verdi crackleyebilecek veya mavi ekran sorununun çözümünü söyleyebilecek var mı ?
dw :
vt :
iyiki mavi ekran yemissin kankim yoksa bilgisayarının fan sesi diğer odadan duyulur gibiymiş

tüm craftrise hilelerinde rat var ki zaten beyler

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
a

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt